XBLOG logo @2x

Τέτοια μηνύματα σου δίνουν απίστευτη δύναμη…

Ξεκίνησα το blog πριν από δυόμιση χρόνια [τον Ιούνιο κλείνω τρία] αρχικά με άλλο domain και τους τελευταίους μήνες μαζί με την μετάβαση στο wordpress άλλαξα και το domain σε xblog.gr. Όσο περνάει ο καιρός αφιερώνω όλο και περισσότερο χρόνο σε αυτό, ψάχνω για θέματα, σκέφτομαι κλπ… Και φυσικά πορώνομαι όλο και περισσότερο! Πάντα όμως με ένα όριο, πχ ποτέ δεν είπα «δε θα βγω έξω να διασκεδάσω, για να ανανεώσω το blog».

Αυτή η τρέλα μου συχνά έχει αποδέκτες τους φίλους και τα κοντινά μου πρόσωπα… Ένα από τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο xblog είναι και η φίλη μου η Κατερίνα, που γράφει όποτε της το επιτρέπει ο χρόνος της για υγεία και διατροφή. Πριν από λίγο ανταλλάξαμε κάποια emails και η Κατερίνα πλέον θα γράφει και στην ενότητα Γεύση, την οποία ομολογώ ότι έχω παραμελήσει εδώ και καιρό… Ανέβασα αρχικά προτάσεις για κάποια κοκτέιλ και μετά την παράτησα.

Η Κατερίνα λοιπόν, σε ένα από τα emails που ανταλλάξαμε, μου έγραψε το εξής: «Πω ρε Γιάννη πολύ σε πάω! Είσαι τόσο ενθουσιασμένος με αυτό που κάνεις! Σε θαυμάζω πραγματικά και σου εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να τα καταφέρεις όλα όπως τα έχεις φανταστεί, γιατί πραγματικά το αξίζεις! Και εμείς μαζί σου! Όπου μπορούμε να βοηθάμε!»

Ειλικρινά, δεν υπάρχει τίποτα που να δίνει μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσεις από τέτοια μηνύματα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους διαβάζουν το xblog, αφήνουν σχόλια, στέλνουν emails, κάνουν κριτική και γενικά στηρίζουν την προσπάθεια αυτή!

[image via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.