XBLOG logo @2x

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ

ΗΣΑΠ

Και αυτό το Σαββατοκύριακο θα ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες που χρησιμοποιούν τα τρένα του ΗΣΑΠ για τις μετακινήσεις τους, αφού θα είναι εκτός λειτουργίας το τμήμα της διαδρομής από την Καλλιθέα έως την Ομόνοια (σταθμοί Ταύρος, Πετράλωνα, Θησείο, Μοναστηράκι), ενώ εκτός λειτουργίας συνεχίζουν να είναι οι σταθμοί Κάτω Πατήσια και Άγιος Ελευθέριος.

Έτσι, οι συρμοί του ΗΣΑΠ σήμερα και αύριο θα εκτελούν δρομολόγια από Καλλιθέα έως Πειραιά και από Ομόνοια έως Κηφισιά, ενώ μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στους σταθμούς Κάτω Πατήσια και Άγιος Ελευθέριος οι συρμοί θα διέρχονται από εκεί χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Γενικά όλο αυτό το διάστημα που πραγματοποιούνται τα έργα αλλαγής γραμμών στο δίκτυο του ΗΣΑΠ, οι συρμοί διέρχονται από τους σταθμούς με καθυστερήσεις και με μειωμένη μεταφορική ικανότητα, όπως μας πληροφορεί το isap.gr και έχουμε διαπιστώσει όλοι όσοι χρησιμοποιούμε τα τρένα του ΗΣΑΠ.

Για το τμήμα Καλλιθέα – Ομόνοια οι επιβάτες εφόσον επιθυμούν μπορούν να εξυπηρετηθούν με τη λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ Χ7.

Επίσης, λόγω των κλειστών σταθμών  Κάτω Πατήσια και Άγιος Ελευθέριος, από την Δευτέρα 25 Μαΐου 2009 δρομολογείται για την  εξυπηρέτηση των επιβατών η λεωφορειακή γραμμή 020 (Άγιος Ελευθέριος – Άνω Πατήσια – Άγιος Ελευθέριος) της ΕΘΕΛ. Τα δρομολόγια αυτής της γραμμής θα πραγματοποιούνται από τις 06:30 το πρωί μέχρι τις 21:00 και η συχνότητά τους θα είναι ανά 15 λεπτά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.