XBLOG logo @2x

Συνάντηση με τη Ντόρα Μπακογιάννη

Ντόρα Μπακογιάννη

Πριν από μερικές ημέρες επικοινώνησε μαζί μου ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης από την ομάδα της Ντόρας Μπακογιάννη και με κάλεσε στη συνάντηση που θα γίνει σήμερα το πρωί ανάμεσα στην ίδια και κάποιους bloggers στο υπουργείο Εξωτερικών. Αποδέχθηκα την πρόσκληση αμέσως, γιατί πολύ απλά η Ντόρα είναι μία από τις πολιτικούς που “πηγαίνω” πολύ σε ό,τι αφορά το διαδίκτυο. Έχει ένα πολύ καλά στημένο website και ενεργή παρουσία σε υπηρεσίες που χρησιμοποιώ πολύ [flickr, twitter, youtube κλπ].

Κάποιοι θα πουν “ναι, καλά, κι εγώ αν είχα μία ομάδα ανθρώπων γύρω μου θα το έκανα κι εγώ” κλπ. Όπως και να ΄χει όμως εμένα μου αρέσει ο πολιτικός ο οποίος με ενημερώνει για πολλές δραστηριότητές του στο διαδίκτυο, το μέσο από το οποίο εγώ ενημερώνομαι περισσότερο. Έτσι, δεν περιμένω το x ή y κανάλι τι θα μου μεταδώσει μέσα στα τρία ή πέντε λεπτά ενός ρεπορτάζ, αλλά έχω τη δυνατότητα να ενημερωθώ καλύτερα.

Δεν ξέρω ποιοι θα είναι οι άλλοι bloggers που έχουν προσκληθεί σε αυτή τη συνάντηση, εκτός από τον Νίκο, που έκανε και δύο σχετικά video-posts στο nylon.gr, και τη magica, που δεν θα έρθει λόγω απόστασης [απόλυτα λογικό]. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει “ατζέντα” της συνάντησης, εγώ προσωπικά πάω για να τη γνωρίσω και να τη ρωτήσω για πράγματα άσχετα με την πολιτική.

Αύριο μετά τη συνάντηση, ίσως κάνω και το πρώτο vidcast εδώ στο xblog, όπου αντί να γράφω τις εντυπώσεις και τα σχόλιά μου από τη συνάντηση, θα το κάνω on camera.

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.