XBLOG logo @2x

Στο κόκκινο το Λονδίνο!

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος αύριο με την Τσέλσι, στο «Στάμφορντ Μπριτζ», για την ρεβάνς του 0-0 στο Καραϊσκάκη. Είναι ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος που εκπροσωπεί τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της τρέχουσας περιόδου.

Οι «κόκκινοι» αναχώρησαν χθες το μεσημέρι, έχοντας στην αποστολή τους, τους: Νικοπολίδη, Σηφάκη, Άντζα, Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Πάντο, Ντομί, Πατσατζόγλου, Τοροσίδη, Στολτίδη, Λεντέσμα, Τζόρτζεβιτς, Μενδρινό, Λεονάρντο, Κωνσταντίνου, Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Μήτρογλου, Μπελούτσι και Σίσιτς, ενώ εκτός αγώνα έχουν τεθεί οι τραυματίες Γκαλέτι και Λούα Λούα.

Η αποστολή είχε συγκρατημένη αισιοδοξία μια και οι παίκτες γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν το φαβορί για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, κατά την αναχώρηση δήλωσε: «Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι πάρα πολύ δύσκολη, ωστόσο θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα: «έχουμε πράγματι αρκετά προβλήματα, αλλά και σε άλλα παιχνίδια είχαμε, όμως καταφέραμε να δείξουμε καλό πρόσωπο».

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον Ολυμπιακό θα εμψυχώνουν περίπου 4.500 φίλαθλοι, οι οποίοι, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά την είσοδό τους στο στάδιο θα ελεγχθούν από τις αγγλικές αρχές για τυχόν απαγορευμένα αντικείμενα και οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:15 (ώρα Αγγλίας).

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.