XBLOG logo @2x

Ολυμπιακός-Τσέλσι 0-0, ανώτεροι οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0 στον αγώνα με την Τσέλσι για τη φάση των «16» του Champions League, αν και καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ανώτερος και είχε ευκαιρίες για γκολ, σε αντίθεση με την Τσέλσι, των πολλών εκατομμυρίων, που δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά τους ερυθρόλευκους.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ του Ολυμπιακού σημειώθηκε στο 30ο λεπτό, όταν ο Τζόρτζεβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ακολούθησε κεφαλιά του Στολτίδη που πέρασε μόλις άουτ, με τον Τοροσίδη να προσπαθεί ανεπιτυχώς να σπρώξει τη μπάλα στην εστία του Τσεχ.

Πάμε να δούμε τι γράφουν αυτή την ώρα τρία γνωστά αθλητικά sites:

Sportaction: Ζωντανός Θρύλος
Ο Ολυμπιακός διατήρησε την ελπίδα της πρόκρισης ζωντανή. Κράτησε στο 0-0 την Τσέλσι στο Καραϊσκάκη και πάει στο Λονδίνο να διεκδικήσει την είσοδο στην οχτάδα του Champions League. Του αρκεί μία ισοπαλία με γκολ στο Στάμφορντ Μπριτζ για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Άριστα αμυντικά στημένος από τον Λεμονή ο πρωταθλητής Ελλάδας που δεν καρδιοχτύπησε σε καμία στιγμή του 90λεπτου. Ο πρώτος στόχος επιτευχθεί που δεν ήταν άλλος από μηδέν στην άμυνα και πλέον η επόμενη αποστολή είναι γκολ στο… άντρο της ομάδας του Αβραάμ Γκραντ. 12ος παίκτης των Πειραιωτών ο κόσμος. Πολυτιμότερος ο Σέζαρ που έσβησε τον Ντρογμπά. Αήττητος παρέμεινε στο Φάληρο ο Ολυμπιακός.

Sportnet: Πάμε Λονδίνο!
Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Τσέλσι του Ρώσου μεγιστάνα Αμπράβομιτς και πάει στο Λονδίνο για το παιχνίδι της χρόνιας, το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι “ερυθρόλευκοι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τους Αγγλους στο κατάμεστο Καραϊσκάκη και δικαιούνται να ελπίζουν πως στον επαναληπτικό μπορούν να κάνουν το μεγάλο τους όνειρο πραγματικότητα. Μαγική ατμόσφαιρα στο Φάληρο, κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο.

Sportdog: Ο «Θρύλος» μπλόκαρε τα ρωσικά κεφάλαια!
Τον στόχο του τον πέτυχε! Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) απέναντι στην Τσέλσι των ρωσικών εκατομμυρίων, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό του Λονδίνου. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν σφιχτά, με σαφέστατο σκοπό να μη δεχτούν κάποιο γκολ, μην επιτρέποντας τους Άγγλους να δημιουργήσουν ούτε μία κλασική ευκαιρία. Αντίθετα, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν τρεις καλές στιγμές, αλλά δεν τις αξιοποίησαν.

[photo courtesy of sport24.gr]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.