XBLOG logo @2x

Ρωτήστε την Αθηνά Μαλαγαρδή (υποψήφια ΠΑΣΟΚ στην Α΄Αθήνας)

Αθηνά Μαλαγαρδή, υποψήφια βουλευτής Α΄Αθήνας, ΠΑΣΟΚ

Η Αθηνά Μαλαγαρδή είναι δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Αθήνας και είναι ένα ακόμα πρόσωπο που δέχθηκε την πρότασή μας για συνέντευξη στο xblog.gr, στην οποία όμως θα συμμετέχουν και οι αναγνώστες του blog, από τους οποίους και ζητάμε να αφήσουν σχόλιο με τις ερωτήσεις που θα ήθελαν να της κάνουν. Ακολούθως θα την συναντήσουμε στο γραφείο της την επόμενη εβδομάδα για να μας απαντήσει on camera. Το βίντεο θα ανέβει αμέσως μετά στο xblog.gr.

Βιογραφικό Αθηνάς Μαλαγαρδή

Η Αθηνά Μαλαγαρδή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από την Κρήτη. Είναι Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω Διδάκτωρ Εργατικού Δικαίου της Νομικής Αθηνών και με μεταπτυχιακό στις εργασιακές σχέσεις. Ασκεί μαχόμενη Δικηγορία. Από το 2002 μέχρι και σήμερα διδάσκει στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων (2003-2007). Μιλάει πέντε γλώσσες. Από το 2002 μέχρι και σήμερα συμμετέχει ενεργά στα Δημοτικά δρώμενα της Αθήνας μας, ως εκλεγμένη Διαμερισματική και υπ. Δημοτική Σύμβουλος. Είναι μέλος του Τομέα Απασχόλησης του ΠΑΣΟΚ, του ΙΣΤΑΜΕ και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Είναι παντρεμένη με τον γιατρό Μάρκο Ρηγάκη.

Ρωτήστε την!

Η φόρμα παρακάτω είναι εδώ για να γράψετε τις ερωτήσεις που θα θέλατε να κάνετε στην Αθηνά Μαλαγανδρή, υποψήφια βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Αθήνας και η ίδια θα απαντήσει on camera την επόμενη εβδομάδα. Ρωτήστε την!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.