XBLOG logo @2x

Ο Dubfire στο Βόλο

Deep Dish DubfireΟ Dubfire από τους Deep Dish θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Vamos Beach Club στον Βόλο αυτό το Σάββατο 28 Ιουλίου, για να παρουσιάσει την προσωπική του συλλογή Taipei 31 της Global Underground, καθώς επίσης και το νέο του σόλο track με τίτλο “Roadkill” που λαμβάνει ήδη support από όλους τους κυρίους εκπροσώπους της dance σκηνής και το οποίο θα κυκλοφορήσει από το προσωπικό του label SCI+TEK. Μαζί του στα decks θα εμφανιστούν οι Dj Tim και Mike Garcia!

Παρόλες τις σόλο εμφανίσεις και παραγωγές, η συνεργασία του με τον Sharam συνεχίζεται εντός και εκτός studio! Το πιο πρόσφατο album τους George Is On γνώρισε τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, όπως και το περσινό τους single Say Hello που αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς! Ως Deep Dish, η τελευταία τους δουλειά είναι ένα εντυπωσιακό remix στον David Guetta και το The World is Mine το οποίο αποτελεί μία ακόμα επιτυχημένη προσθήκη στην δισκογραφία τους!

Όσοι λοιπόν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου για διακοπές και θέλετε να διασκεδάσετε αυτό το Σάββατο το βράδυ με τις μουσικές επιλογές του Dubfire δεν έχετε παρά να κατευθυνθείτε στο Vamos Beach Club! Όσοι πάλι δε βρίσκεστε στο Βόλο, ο Dubfire στις 24 Αυγούστου θα βρίσκεται στο Paradiso Club της Ρόδου και στις 25 Αυγούστου στο Cavo Paradiso στη Μύκονο!

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.