XBLOG logo @2x

Οι τιμές των νέων Windows 7

Windows 7

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, οι τιμές του αναμενόμενου λειτουργικού της Microsoft, διέρρευσαν στον τύπο μέσω ενός εσωτερικού σημειώματος του αμερικανικού online πολυκαταστήματος Best Buy. Στο σημείωμα εκτός από τις τιμές που θα αναφέρουμε πιο κάτω, επιβεβαιώνεται και η ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 7, η οποία είναι 22 Οκτωβρίου του 2009. Απ΄ότι φαίνεται η Microsoft βιάζεται αρκετά να κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό μιας και τα Vista δεν τα πήγαν τόσο καλά.

Οι τιμές σύμφωνα με το Best Buy είναι αρκετά καλές, με το upgrade σε Windows 7 Home Premium να κοστίζει 49,99 δολάρια, ενώ το upgrade σε Windows 7 Professional 99,99 δολάρια.

Αξίζει να αναφέρουμε τις τιμές των Windows Vista όταν αυτά είχαν κάνει την εμφάνιση τους στην αγορά, έτσι ώστε να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης. Η αναβάθμιση σε Windows Vista Home Premium κόστιζε 129,95 δολάρια και σε Vista Business, 199,95 δολάρια.

Τέλος όσοι αγοράσουν υπολογιστή με Windows Vista μετά τις 26 Ιουνίου, θα έχουν την δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 7 όταν αυτά κυκλοφορήσουν επίσημα στην αγορά.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.