XBLOG logo @2x

Νίκος Καρβέλας – Αννίτα Πάνια: Στο αυτόφωρο επειδή δε σταμάτησαν για έλεγχο

Στο Α/Τ Βάρης πέρασαν τη νύχτα τους ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια, ενώ το πρωί λίγο μετά τις 8:00 οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ για να περάσουν από τη σήμανση και να οδηγηθούν έπειτα στον εισαγγελέα.

Όλα ξεκίνησαν όταν, λίγο μετά τις 11:00 χθες το βράδυ, αστυνομικοί του Α/Τ Βάρης που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου, έκαναν σήμα στο μαύρο πολυτελές τζιπ που επέβαινε το ζευγάρι να σταματήσει για έλεγχο.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης τους αγνόησε και πάτησε περισσότερο γκάζι, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο Νίκος Καρβέλας όμως εκεί που όλοι περίμεναν ότι θα δεχθεί τον έλεγχο, πάτησε ξανά γκάζι και απομακρύνθηκε.

Στη δεύτερη καταδίωξη που ακολούθησε το μαύρο τζιπ τελικά ακινητοποιήθηκε οριστικά, ούτε τότε όμως το ζευγάρι δέχθηκε τον έλεγχο. Έτσι, λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο εισαγγελέας, παρουσία του οποίου οι αστυνομικοί έλεγξαν το τζιπ, χωρίς να βρουν τίποτα επιλήψιμο, εκτός από ένα όπλο, για το οποίο ο συνθέτης έχει άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία για εξύβριση και απείθεια κατά της αρχής.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Καρβέλας, σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι έχει τρομοκρατηθεί, χαρακτηρίζοντας εγκληματική τη συμπεριφορά της αστυνομίας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.