XBLOG logo @2x

Καρβέλας – Πάνια… και το αργοκίνητο Range Rover!

Όποιο κανάλι και να άνοιγες αυτές τις μέρες, σε όποια εκπομπή και αν έπεφτες, πρωινή, μεσημεριανή, απογευματινή, βραδυνή, το θέμα ήταν ένα: Ο Καρβέλας, η Πάνια και το αργοκίνητο Range Rover (μα με 50 χιλιόμετρα σε άδειο δρόμο το Range Rover;)…

Αστυνομικοί συντάκτες, δικαστικοί, lifestyle-ικοί συντάκτες, αλλά και άλλοι άσχετοι με το θέμα, όλοι είπαν τα δικά τους. Και καλά οι αστυνομικοί – δικαστικοί γνωρίζουν περί νομικών θεμάτων (όχι σε όλες τις περιπτώσεις), αλλά είναι ό,τι χειρότερο να ακούω την κάθε νεαρή ρεπόρτερ που στέλνει το x πρωινάδικο – μεσημεριανάδικο να λέει “νομίζω ότι είναι έτσι”. Σε αυτά τα θέματα δεν έχει “νομίζω”. Ή γνωρίζεις κάτι και το λες ή δε γνωρίζεις και δε το λες.

Φυσικά, και οι νεαροί ρεπόρτερ κάπως πρέπει να ξεκινήσουν, αλλά τα νομικά-δικαστικά θέματα απαιτούν κάποια εξειδίκευση.

Τέλος πάντων, εγώ απ΄τη μεριά μου δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η ταχύτητα που εκινείτο το Range Rover ήταν 50 χιλιόμετρα, εδώ στην Κηφισίας το πρωί με την τυπική κίνηση και πιάνεις άνετα 70, για να μη πω περισσότερα… Πενήντα χιλιόμετρα το Range Rover πιάνει μόνο με την πρώτη ταχύτητα!

Και για τα όσα ακούγονται περί μεταχείρισης του ζεύγους κλπ, φίλος δημοσιογράφος που βρέθηκε χθες στην Ευελπίδων, μου είπε ότι οι αλλοδαποί ήταν μαζεμένοι όλοι σε μια αίθουσα και το διάσημο ζευγάρι ήταν σε άλλη αίθουσα μόνο του και έτρωγε.

Ή τώρα να λένε ότι δεν είδαν το μπλόκο, είναι δυνατόν; Εκτός και αν το Range Rover δεν είχε μόνο απλά φιμέ τζάμια, αλλά είχαν βάψει όλο το μπροστινό παρμπρίζ μαύρο και οδηγούσαν στα τυφλά!

Οι φήμες πάντως που ακούστηκαν ότι ο Βας-Βας, ο Βεδουράς, η γυναίκα ποδοσφαιρίστρια και τα άλλα “παρατράγουδα” ξεκίνησαν απεργία πείνας και κάνουν έρανο για να πάρει το ζευγάρι πίσω τις πινακίδες του Range Rover και να λήξει η περιπέτειά τους δεν υφίστανται.

Στο μεταξύ, η οικονομική κρίση συνεχίζει ακάθεκτη, διάφοροι τομείς στην Ελλάδα πάνε κατά διαόλου (υγεία και χίλια δυο άλλα), ο κόσμος όμως μάλλον ενδιαφέρεται περισσότερο για τον Καρβέλα και την Πάνια, δεν εξηγούνται αλλιώς τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που έκαναν οι εκπομπές που ασχολήθηκαν με το θέμα.

Update: Σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικαστηκε ο Νίκος Καρβέλα και σε 10 μήνες η Αννίτα Πάνια.

[photo via mad.tv]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.