XBLOG logo @2x

Νέο iPod Touch από την Apple

Η Apple πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του iPod touch δεύτερης γενιάς, που χαρακτηρίζεται από τον εκπληκτικό, λεπτό, καμπυλωτό, μεταλλικό σχεδιασμό του, και περιλαμβάνει μια φανταστική γυάλινη ευρυγώνια οθόνη 3,5 ιντσών, δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης 802.11 b/g Wi-Fi, ενσωματωμένα κουμπιά ελέγχου έντασης, ένα ενσωματωμένο ηχείο, ένα ενσωματωμένο «επιταχυνσιόμετρο» και άλλους προηγμένους αισθητήρες και το επαναστατικό περιβάλλον χρήστη πολλαπλής αφής της Apple.

Το μοντέλο των 8GB κοστίζει μόνο 232€ και είναι ιδανικό για μουσική, ταινίες και παιχνίδια, ενώ μία συλλογή από εκατομμύρια τραγούδια, χιλιάδες Χολιγουντιανές ταινίες και εκατοντάδες παιχνίδια είναι διαθέσιμα από το iTunes Store.

Το καινούργιο iPod touch είναι πιο μικρό και πιο ελαφρύ από τον προκάτοχο του, ενώ η κομψή νέά του σχεδίαση περιλαμβάνει ένα καμπυλωτό μεταλλικό περίβλημα με ενσωματωμένα κουμπιά ελέγχου έντασης και μια καταπληκτική γυάλινη ευρυγώνια οθόνη 3,5 ιντσών. Με τις στρογγυλεμένες γωνίες του, την επίπεδη οθόνη και το καμπυλωτό και συμπαγή σχεδιασμό του, το iPod touch είναι πιο άνετο στο κράτημα και πιο φορητό από ποτέ.

Οι χρήστες του iPod touch μπορούν να επιλέξουν εκατοντάδες συναρπαστικά παιχνίδια όπως τα “Spore Origins” και “Scrabble” της Electronic Arts και το “Real Football 2009” της Gameloft, που διατίθενται στο iTunes ή απευθείας μέσω της εφαρμογής App Store του iPod touch. Το επαναστατικό App Store λειτουργεί μέσω Wi-Fi, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ψάξουν, να αγοράσουν και να κατεβάσουν ασύρματα εφαρμογές κατευθείαν στο iPod touch και να τις χρησιμοποιήσουν άμεσα. Το App Store περιλαμβάνει μια απίστευτη συλλογή εφαρμογών χωρισμένες σε πολλές κατηγορίες, όπως παιχνίδια, ταξίδια, διασκέδαση, κοινωνική δικτύωση, αθλήματα και πολλά άλλα.

Το iPod touch συνεργάζεται άψογα με το iTunes ώστε να μπορείτε να φορτώνετε, να διαχειρίζεστε και στην συνέχεια να συγχρονίζετε εύκολα το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Προσφέροντας μέχρι και 36 ώρες μουσικής αναπαραγωγής ή 6 ώρες αναπαραγωγής video με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας του, το νέο iPod touch, αποτελεί το καλύτερο υπερ-φορητό μέσο για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, video, τηλεοπτικές εκπομπές και παιχνίδια ενώ κινήστε. Το μοντέλο των 32GB, αποθηκεύει μέχρι και 7.000 τραγούδια, 25.000 φωτογραφίες και 40 ώρες βίντεο, ενώ το μοντέλο των 16GB χωράει μέχρι και 3.500 τραγούδια, 10.000 φωτογραφίες και 10 ώρες βίντεο.

Το καινούργιο iPod touch συνεργάζεται με την καινούργια εφαρμογή Genius του iTunes 8, η οποία δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να δημιουργούν αυτόματα playlists, όταν βρίσκονται σον δρόμο. Οι χρήστες του iPod touch μπορούν να δουν την playlist που δημιουργεί το Genius, να την ανανεώσουν επιλέγοντας διαφορετικά τραγούδια ή  να την αποθηκεύσουν για να την ακούσουν αργότερα.

Το καινούργιο iPod touch ακόμα περιλαμβάνει ενσωματωμένη υποστήριξη για το  Nike+ iPod, αποτελώντας έναν μοναδικό σύντροφό για την γυμναστική σας. Οι χρήστες απλά τοποθετούν τον προαιρετικό αισθητήρα Nike+ iPod στο Nike+ παπούτσι τους και συνδέονται αυτόματα με το καινούργιο τους iPod touch για να καταγράψουν την απόσταση που τρέχουν ή να συγχρονιστούν με τα πιο καινούργια μηχανήματα στο γυμναστήριο τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.