XBLOG logo @2x

Νέο μουσικό portal από την Amita Motion

Το δικό της μουσικό portal λάνσαρε η Amita Motion, το οποίο συνδυάζει Web TV και Web Radio, μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να ακούσει το είδος μουσικής που θέλει ή να δει μουσικές εκπομπές και video clips… Φυσικά, από ένα μουσικό portal δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα μουσικά νέα της ημέρας, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να ενημερωθούν για το Amita Motion Tour.

Οι βασικές ενότητες του thetikienergeia.gr

  • Positive Radio (Web Radio): Μια πρωτότυπη μουσική εφαρμογή, όπου ο χρήστης συνδυάζοντας τη διάθεσή του με το είδος μουσικής που προτιμά μπορεί να ακούσει ένα playlist που θα τον γεμίσει θετική ενέργεια! Και όχι μόνο… ταυτόχρονα θα μπορεί να κάνει chat με φίλους και άλλους επισκέπτες ολόκληρο το 24ωρο.
  • Motion TV (Web TV): Καθημερινό 24ωρο πρόγραμμα εκπομπών με μουσικά video clips
  • Music & Juicy News: Καθημερινή up-to-date ενημέρωση για κάθε νέα και σημαντική μουσική ή άλλη πικάντικη είδηση , καθώς και RSS feed από τα πιο γνωστά websites του εξωτερικού
  • Agenda: Καθημερινή ενημέρωση για μουσικά events, street culture events, κινηματογραφικά νέα και πρεμιέρες
  • Games: 4 tailored motion games που θα κάνουν τους επισκέπτες να κολλήσουν! Το gaming περνάει σε άλλη διάσταση με τα νέα sticky games: Motion Invaders, Energy Shift, Positive Twins και Amita Motion music trivia
  • Amita Motion Tour News: Πληροφορίες και υλικό για το φετινό Amita Motion Tour και την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, καθώς και για τις προηγούμενες μουσικές εκδηλώσεις της Amita Motion, ξεκινώντας από το 2006.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.