XBLOG logo @2x

Νέα Sony Vaio P, έρχονται τον Ιούνιο

Την νέα έξυπνη λύση για υπολογιστή εν κινήσει παρουσίασε η Sony. Πρόκειται για τα νέα notebook Sony Vaio P, που είναι υπερφορητά, εύκολα στη μεταφορά, διαθέτουν GPS, πυξίδα και ταχύμετρο!

Επιγραμματικά:

  • Υπερφορητό PC σε πολλά χρώματα και με μόλις 600 γρ. βάρος
  • Νέα σχεδίαση για χρήση και με δύο χέρια, ενώ στέκεστε ή περπατάτε
  • GPS και Ψηφιακή Πυξίδα
  • Αισθητήρας – Ταχύμετρο
  • Ενσωματωμένο σύστημα Everywair 3G
  • Ευκρινή και φωτεινή ευρεία οθόνη VAIO Display Plus
  • Εύκολη χρήση με Quick Web Access

Το VAIO της σειράς P κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα και είναι ο ιδανικός σύντροφος όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού και έχετε ανάγκη από τον υπολογιστή σας. Ζυγίζει λίγο περισσότερο από 600 γραμμάρια και μεταφέρεται πανεύκολα μέσα στη τσάντα σας ή στην τσέπη του σακακιού σας. Διαθέτει όλες τις δυνατότητες ενός πλήρους υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows και πολλά περισσότερα.

Είναι ιδανικό για πολυάσχολους ανθρώπους, που βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση. Είναι σχεδιασμένο για απλό χειρισμό, ακόμη κι αν στέκεστε όρθιοι ή περπατάτε. Ο κεντρικός δείκτης ‘‘pointing stick’’ συμπληρώνεται από ένα touchpad και πλήκτρα αντίστοιχα του ποντικιού. Εκτελούν τις ίδιες λειτουργίες με ένα touchpad και ένα ποντίκι και είναι τοποθετημένα εκατέρωθεν της οθόνης για εύκολο και άνετο χειρισμό με τους δύο αντίχειρες, όταν κρατάτε τον υπολογιστή στα δυο σας χέρια.

Τα μοντέλα VAIO της σειράς Ρ είναι τα πρώτα notebook της Sony με ενσωματωμένο GPS και μια νέα Ψηφιακή Πυξίδα. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να πληροφορηθείτε που βρίσκεστε και τι συμβαίνει γύρω σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το ξενοδοχείο σας ή το κοντινότερο εστιατόριο, αν βρίσκεστε στους δρόμους μιας πόλης που δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

Το ολοκαίνουριο λογισμικό VAIO Location Search σας προσφέρει μια επισκόπηση του χάρτη της περιοχής, χωρίς να απασχολεί το διαδικτυακό σας browser. Η θέση σας και ο προσανατολισμός σας προβάλλονται με ακρίβεια στο χάρτη, μαζί με τα πλησιέστερα Σημεία Ενδιαφέροντος και το τοπικό δελτίο καιρού. Στον ‘on-the-go’ χαρακτήρα αυτού του πανάλαφρου notebook για ταξιδευτές, συγκαταλέγεται και το on-board σύστημα Everywair 3G, το οποίο σας προσφέρει υψηλής ταχύτητας συνδεσιμότητα με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (όπου αυτά είναι διαθέσιμα).

Το νέο VAIO της σειράς Ρ είναι το πρώτο notebook από τη Sony με ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης, ο οποίος αντιδρά σε φυσικές κινήσεις. Απλά, κουνήστε ελαφρά το VAIO για να δείτε την επόμενη φωτογραφία, να ξεφυλλίσετε μια-μια τις σελίδες ενός εγγράφου PDF ή απλά να γυρίσετε πίσω – ή να πάτε μπροστά – στα site που επισκεφτήκατε πρόσφατα στο διαδίκτυο.

Ο αισθητήρας μπορεί επίσης και αντιλαμβάνεται πότε το VAIO της σειράς P είναι γυρισμένο στο πλάι, για να γυρίσει αυτόματα και το περιεχόμενο της οθόνης διευκολύνοντάς σας στο διάβασμα σελίδων ή ιστότοπων που εμφανίζονται σε κατακόρυφη διάταξη (‘portrait’). Τα επιπλέον κουμπιά ‘ποντικιού’ που διαθέτει το notebook είναι τέλεια τοποθετημένα, για εύκολο γύρισμα σελίδων όταν διαβάζετε σε κατακόρυφη διάταξη – ακριβώς όπως ένα βιβλίο με μαλακό εξώφυλλο ή ένα περιοδικό.

Τα νέα VAIO της σειράς P έχουν σχεδιαστεί για εύκολο χειρισμό, με ένα βολικό στη χρήση πληκτρολόγιο για άνετη πληκτρολόγηση και μια φωτεινή, υπερ-ευρυγώνια οθόνη VAIO Display Plus, η οποία διαθέτει τον ιδανικό λόγο πλευρών για να βλέπετε ταινίες ή δύο σελίδες του διαδικτύου δίπλα-δίπλα. Υπάρχει, επίσης, ένας αισθητήρας για το επίπεδο φωτισμού του περιβάλλοντος, ο οποίος, ανάλογα με τις συνθήκες, χαμηλώνει τη φωτεινότητα της οθόνης για άνετη θέα και οικονομία ενέργειας.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία θα βρείτε αποκλειστικά κουμπιά, όπως το Quick Web Access για άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο και το VAIO Care για βοήθεια σε θέματα του notebook. Για την άμεση αλλαγή της ανάλυσης της οθόνης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα νέο, βολικό κουμπί, το Change Resolution: επιλέξτε επιτόπου μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς για να διαβάζετε εύκολα στην οθόνη, ή επιλέξτε τη μέγιστη ανάλυση για να δείτε μια ταινία HD.

Το νέο VAIO της σειράς P είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα (μαύρο και πορτοκαλί) και συμπληρώνεται από μια σειρά αξεσουάρ με ξεχωριστό στιλ, στα οποία περιλαμβάνονται μια διάτρητη θήκη από σιλικόνη και ένας ιμάντας μεταφοράς.

Τα νέα υπερ-φορητά notebook VAIO της σειράς P θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιούνιο του 2010.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.