XBLOG logo @2x

Νέα HTC Desire HD και Desire Z [HTC Press Event]

Στο σημερινό της press event της στο Λονδίνο, η HTC παρουσίασε δύο νέα κινητά, το Desire HD και το Desire Ζ. Όπως καταλαβαίνετε, τα δύο νέα αυτά smartphones αποτελούν ουσιαστικά εξελίξεις του Desire που περιέχουν πολλές νέες και ενδιαφέρουσες αλλαγές! Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα νέα κινητά!

HTC Desire HD

HTC Desire HDΤο Desire HD με σκελετό αλουμινίου έρχεται με επεξεργαστή 1GHz 8255 Snapdragon, κάμερα 8 megapixel με LED Flash και δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 720p.

Αυτό το μοντέλο περιέχει και το HTC Sense που σας δίνει την δυνατότητα να «ελέγχετε» το κινητό σας από τον υπολογιστή.

Έτσι, σε περίπτωση που το χάσετε ή σας το κλέψουν θα έχετε την δυνατότητα να το εντοπίσετε δορυφορικά, να προωθήσετε τις κλήσεις σε άλλο τηλέφωνο, να το κλειδώσετε, να το κάνετε να χτυπάει δυνατά και να κάνετε ακόμη και back up σε όλα τα προσωπικά δεδομένα όπως επαφές, αρχείο κλήσεων κτλ.

Ακόμη μπορείτε να εξατομικεύσετε το κινητό σας με wallpapers και ήχους που υπάρχουν στο HTC Sense.

HTC Desire Z

HTC Desire ZΤο δεύτερο κινητό που ανακοινώθηκε σήμερα είναι το HTC Desire Z που αποτελεί το πρώτο κινητό με λογισμικό Android και QWERTY πληκτρολόγιο.

HTC Desire ZΟ τρόπος που ανοίγει το πληκτρολόγιο είναι ιδιαίτερα περίεργος, καθώς δεν είναι σαν τα άλλα slide κινητά, αλλά, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία δεξιά, έχει αυτά τα συρτάκια που «πετάνε» προς τα πάνω την οθόνη.

Έχει επεξεργαστή 800 MHz Qualcomm MSM723, βίντεο HD και περιέχει και αυτό το HTC Sense όπως και το Desire HD.

Ακόμη το boot time του είναι εξωφρενικά γρήγορο όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς βλέποντας το βίντεο που ακολουθεί!

Και οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες στις ευρωπαϊκές αγορές από τον προσεχή Οκτώβριο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.