XBLOG logo @2x

Κλήρωση: Δείτε ποιος/ποια κερδίζει το HTC Desire!

Ρεκόρ συμμετοχών σημειώθηκε στον τελευταίο διαγωνισμό του XBLOG.gr με δώρο ένα HTC DESIRE! Περισσότερες από 3.600 έγκυρες συμμετοχές! Η κλήρωση έγινε πριν από λίγο με τη βοήθεια του random.org, δείτε το βίντεο!

Η τυχερή που κερδίζει το HTC DESIRE, προσφορά της HTC Ελλάδας, είναι η “Jane” που άφησε το σχόλιο #977, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:52, γράφοντας: “Πολύ καλό”! Ήδη την έχουμε ειδοποιήσει με email σχετικά με την παραλαβή του νέου της Android smartphone!

Θα ήθελα να αναφέρω στο σημείο αυτό ότι η κλήρωση άργησε να γίνει λόγω των πολλών διπλών και τριπλών συμμετοχών. Και δεν εννοώ τις καταλάθος συμμετοχές δύο-τρεις φορές που έκαναν κάποιοι, πατώντας ξανά και ξανά το κουμπί “Αποστολή σχολίου”, αλλά τις συμμετοχές ορισμένων με ίδιο ή πανομοιότυπο email και όνομα από την ίδια IP με διαφορά μερικών λεπτών. Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να ανοίγουν διαρκώς email accounts της μορφής aasfkd123@in.gr και να αφήνουν πάνω από 15 σχόλια-συμμετοχές ανά ημέρα.

Λυπάμαι αλλά όσο πολύ και αν θέλουν να διεκδικήσουν κάποιοι τα δώρα του XBLOG, με αυτό τον τρόπο δε θα το καταφέρουν ποτέ. Σε κάθε post όπου ανακοινώνω νέο δώρο προς κλήρωση, τονίζω ότι επιτρέπεται ένα σχόλιο-συμμετοχή στον καθένα, για να έχουν ΟΛΟΙ τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν.

Και επειδή πάντα κατά τον πρώτο έλεγχο των σχολίων-συμμετοχών προτού γίνει η κλήρωση μπορεί να ξεφύγουν μερικές διπλές συμμετοχές, να σας ενημερώσω ότι και μετά την κλήρωση το σχόλιο-συμμετοχή που κερδίζει σε κάθε κλήρωση ελέγχεται για να διαπιστωθεί αν έχουν υποβληθεί περισσότερες συμμετοχές με παρόμοιο email/όνομα από την ίδια IP.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.