XBLOG logo @2x

Νέα GPS: Mio Moov Spirit S505 FEU & S555 FEU Hands Free

Δύο νέα συστήματα πλοήγησης (GPS) παρουσίασε η Mio, το Mio Moov Spirit S505 FEU και το Mio Moov Spirit S555 FEU Hands Free, ιδανικά για όσους ταξιδεύουν είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη. Και τα δύο είναι εξοπλισμένα με οθόνη 4.7 ιντσών, διαθέτουν το λογισμικό Mio Spirit για καλύτερο προγραμματισμό των ταξιδιών σας, αλλά και πληθώρα «έξυπνων» λειτουργιών, όπως η πλοήγηση με φωτογραφίες μέσω του NavPixTM, ταξιδιωτικοί οδηγοί Wcities και η λειτουργία Explore Mode.

Επιπλέον, με το πακέτο αναβάθμισης χαρτών Mio Total Refresh Map Guarantee, αγοράζοντας τα νέα Mio S505FEU και S555FEU Hands Free εξασφαλίζετε δωρεάν τον πιο ενημερωμένο και πλήρη χάρτη της Ελλάδας με την υπογραφή της GeoIntelligence. Παράλληλα, με τους πλήρεις χάρτες για 43 χώρες της Ευρώπης από την TeleAtlas, μπορείτε να εξερευνήσετε ελεύθερα ακόμη περισσότερες περιοχές και οι προορισμοί δεν έχουν τέλος.

Τέλος, το Mio Moov Spirit S555 FEU διαθέτει Bluetooth και δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων hands free με ανοιχτή ακρόαση, για πιο ασφαλή οδήγηση, ενώ η λειτουργία Google Search σας παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες από το Google, για μεγαλύτερη ευκολία όπου κι αν ταξιδεύετε.

Η ενδεικτική τιμή πώλησης του Mio Spirit S505 FEU είναι 159 ευρώ, ενώ για το Mio Spirit S555 FEU 199 ευρώ (περιλαμβάνεται ΦΠΑ).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.