XBLOG logo @2x

Νέα πολυμηχανήματα SHARP Jupiter III

Την διάθεση της νέας σειράς πολυμηχανημάτων SHARP Jupiter III στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η CPI AE. Η σειρά αποτελείται από τα μοντέλα ΜΧ-Μ363Ν, ΜΧ-M453Ν και ΜΧ-503Ν. Αποτελεί την ιδανική λύση για μεσαίες και μεγάλες ομάδες εργασίας με  δυνατότητα να προσφέρει μεγάλες ταχύτητες παραγωγής (36, 45 και 50 σελίδων το λεπτό αντίστοιχα), ποιοτικές εκτυπώσεις, επεξεργασία εικόνας καθώς και μια πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών και εφαρμογών.

Τα μοντέλα της σειράς Jupiter III έχουν ενσωματωμένη κάρτα δικτύου, μνήμη χωρητικότητας 2,64GB και HDD μεγέθους 80GB, έχουν τη δυνατότητα να δεχθούν εσωτερικό τελικό επεξεργαστή και διαθέτουν μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 8.5 ιντσών με οδηγίες στα ελληνικά και ανάλυση 800 x 480. Επιπλέον προσφέρουν χρηστικές λειτουργίες, όπως scan to email, scan to FTP, scan to USB, αποστολή μηνυμάτων Fax απευθείας από το PC, ηλεκτρονική σελιδοποίηση (e-sort) με μετατόπιση (Off-set Shifting) και αναφορά αποστολής Fax (Transaction Report) για την λειτουργία του Fax.

Τα μοντέλα της νέας αυτής σειράς περιλαμβάνουν επίσης τις λειτουργίες της φωτοαντιγραφής, της εκτύπωσης, της έγχρωμης σάρωσης, και έχουν δυνατότητα επέκτασης  για μονάδα Fax. Επιπλέον διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό αυτόματο τροφοδότη 100 φύλλων με αναστροφέα, την λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης και εξαιρετική ποιότητα στην εκτύπωση σε πραγματική ανάλυση 1200x1200dpi. Η χωρητικότητα χαρτιού ανέρχεται στα 2.100 φύλλα (4×500 φύλλα, 100 φύλλα bypass) ενώ προαιρετικά η χωρητικότητα χαρτιού μπορεί να φθάσει τα 5.600 φύλλα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.