XBLOG logo @2x

Μεγάλος Διαγωνισμός! Κερδίστε GPS TomTom XXL!

Καλό μήνα σε όλες και όλους! Ακόμα ένα μεγάλος διαγωνισμός από το XBLOG.gr, αυτή τη φορά με δώρο ένα μοναδικό GPS TomTom XXL, για να το έχετε μαζί σας στα ταξίδια σας ή και στις καθημερινές σας διαδρομές στο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο της χώρας! Μπείτε στην κλήρωση τώρα!

Update: Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών έληξε. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η κλήρωση και το βίντεο θα αναρτηθεί σε νέο post.

Δώστε προσοχή στους όρους συμμετοχής!

  1. Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει να αφήσετε σχόλιο σε αυτό το post, γράφοντας το ταξίδι που θέλετε να κάνετε αν κερδίσετε το GPS TomTom XXL! Ποιος είναι ο αγαπημένος σας προορισμός; Πού πήγατε και περάσατε αξέχαστα; Κάποιο ταξίδι που θέλετε πολύ να κάνετε;
  2. Απαραίτητο είναι να γράψετε σωστά το όνομα και το email σας, αφού ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω email!
  3. Αποφύγετε τα greeklish και προτιμήστε να γράψετε με ελληνικούς χαρακτήρες!
  4. Σχόλια τύπου “Καλή επιτυχία” θα διαγράφονται!
  5. Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας, διπλές-τριπλές συμμετοχές θα διαγράφονται άμεσα!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010 στις 23:59! Η κλήρωση θα γίνει on camera και το βίντεο με την ανακοίνωση του νικητή θα ανέβουν σε νέο post στο XBLOG.gr αλλά και στη σελίδα του XBLOG στο Facebook!

Το δώρο αποτελεί μία ευγενική προσφορά της TomTom Greece!

Σημείωση: Ο νικητής θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής μέσω courier (5-10 ευρώ).

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Tip: Για να μη χάνετε τα νέα post και τους διαγωνισμούς μας κάντε “Like” στη σελίδα του XBLOG στο Facebook, εγγραφείτε στο RSS feed μας ή εγγραφείτε με το email σας στο newsletter!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.