XBLOG logo @2x

Έρχεται νέος διαγωνισμός με δώρο ένα GPS TomTom XXL!

Ο Οκτώβριος σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του, ο Νοέμβριος είναι προ των πυλών, το καλοκαιράκι μας έχει αφήσει και ο καιρός είναι ό,τι πρέπει για φθινοπωρινές – χειμερινές αποδράσεις! Γι΄αυτό σε λίγες μέρες κληρώνουμε ένα μοναδικό GPS TomTom XXL, ό,τι πρέπει για τα οδικά σας ταξίδια!

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει σε μερικές μέρες και για να πάρετε μέρος θα πρέπει να απαντήσετε σε κάποια ερώτηση αφήνοντας σχόλιο στο post που θα ανέβει τις επόμενες μέρες!

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι είτε να κάνετε “Like” στη σελίδα του XBLOG στο Facebook, είτε να εγγραφείτε στο RSS feed μας, είτε να εγγραφείτε με το email σας ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τον διαγωνισμό!

Περάστε στη μεγάλη κατηγορία και δείτε περισσότερα  με το TomTom XXL

Το TomTom XXL έχει σχεδιαστεί για να συνδυάσει τις καλύτερες επιλογές πλοήγησης με μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη. Οι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν τις προηγμένες τεχνολογίες της TomTom και την πρόσθετη άνεση που εξασφαλίζει μια μεγαλύτερη οθόνη.

Το νέο TomTom XXL με χάρτες 45 ευρωπαικών χωρών είναι διαθέσιμο άμεσα σε καταστήματα λιανικής σε όλη την χώρα με ενδεικτική τιμή που διαμορφώνεται στα €199 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του TomTom XXL περιλαμβάνουν:

Ευκολία στη χρήση

  • Οθόνη 5” και βάση στήριξης EasyPort η οποία διπλώνει στο πίσω μέρος της συσκευής και επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση και μεταφορά της συσκευής μαζί με τη βάση.
  • Άμεση χρήση – δεν απαιτείται εγκατάσταση. Απλά συνδέστε τη συσκευή και πιέστε την οθόνη αφής.
  • Προηγμένη καθοδήγηση λωρίδων – Ρεαλιστική απεικόνιση σύνθετων κόμβων αυτοκινητοδρόμων και οπτικές οδηγίες για τη συγκεκριμένη λωρίδα που πρέπει να επιλέξει ο οδηγός, μειώνοντας το άγχος πλοήγησης του οδηγού σε αυτές τις ιδιαίτερες περιοχές.

Καλύτεροι χάρτες και ευκολότερη πλοήγηση

  • Τεχνολογία Map Share – οι οδηγοί οφελούνται από χιλιάδες δωρεάν διορθώσεις στους χάρτες που πραγματοποιούν οι χρήστες των συσκευών TomTom κάθε μέρα.
  • Ένα έτος δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών: Οι κάτοχοι του TomTom XXL αποκτούν για έναν ολόκληρο χρόνο από την αγορά της συσκευής, δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών!
  • Τεχνολογία IQ Routes – υπολογισμός της γρηγορότερης διαδρομής οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με βάση την οδηγική εμπειρία εκατομμυρίων χρηστών συσκευών TomTom, που περιλαμβάνεται στους χάρτες*.

Προηγμένη ασφάλεια

  • Μεγάφωνο υψηλής ποιότητας – για δυνατές και καθαρές φωνητικές οδηγίες σε ρυθμιζόμενη ένταση.
  • Μενού «Βοήθησέ–με»- άμεση πρόσβαση σε αριθμούς έκτακτης ανάγκης και οδηγίες πρόσβασης σε σημεία διαχείρισης επειγόντων περιστατικών.

Προαιρετικές αναβαθμίσεις και αξεσουάρ

  • Θήκη μεταφοράς
  • Οικιακή βάση φόρτισης (Φορτιστής με θύρα USB για το σπίτι)
  • Βάση φόρτισης αυτοκινήτου (Φορτιστής με θύρα USB για το αυτοκίνητο)

*Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις χώρες όπου η υπηρεσία είναι διαθέσιμη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.