XBLOG logo @2x

Κυκλοφοριακό κομφούζιο από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Αθήνα

Λίγο πριν από τις 12 τα μεσάνυχτα βρέθηκα στην Πατησίων με κατεύθυνση την λεωφόρο Αλεξάνδρας, πιστεύοντας ότι ο δρόμος θα είχε ανοίξει μετά την συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίο του Άρεως με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα. Λάθος πίστευα όμως, αφού μετά την πλατεία Αμερικής επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ η Πατησίων ήταν κλειστή μερικά τετράγωνα πριν το Πεδίο του Άρεως. Τα μισά αυτοκίνητα έστριβαν δεξιά προς Γ΄Σεπτεμβρίου και τα άλλα μισά έκαναν αναστροφή στην Πατησίων και συνέχιζαν απ΄τα στενά.

Αν δεν κάνω λάθος η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 8 – 8:30 το βράδυ, αλλά θα μου πείτε αν η Αλέκα βγήκε να μιλήσει 1-2 ώρες μετά είναι λογικό να καθυστερήσει να ολοκληρωθεί η συγκέντρωση, να διαλυθεί ο κόσμος και να δοθούν στην κυκλοφορία και πάλι οι δρόμοι.

Δε θέλω να πιστεύω τι κίνηση θα υπάρχει αύριο και μεθαύριο που έχουν τις κεντρικές συγκεντρώσεις τους ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής.

Είναι τόσο μα τόσο απλό: Γιατί τα κόμματα δεν κάνουν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις τους σε γήπεδα; Ας έκανε η Παπαρήγα τη συγκέντρωσή της στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, ο Παπανδρέου στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και ο Καραμανλής στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Νέα Δημοκρατία μάλιστα αν θυμάμαι καλά στο παρελθόν έκανε μία προεκλογική συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ, γιατί δε το συνεχίζει; Τόσα χρήματα παίρνουν ως επιχορήγηση για τις εκλογές, ας δώσουν ένα ποσό να κλείσουν ένα γήπεδο και να κάνουν τις συγκεντρώσεις τους.

Συγκέντρωση ΚΚΕ - Κίνηση στην Πατησίων

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.