XBLOG logo @2x

Κλήρωση: Δείτε ποιος κερδίζει το ταξίδι στην Κεφαλονιά για την συναυλία της Έλενας Παπαρίζου!

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στην κλήρωση για το διήμερο ταξίδι στην Κεφαλονιά για την συναυλία της Έλενας Παπαρίζου και των Onirama έληξε, οπότε ήρθε η ώρα να δούμε ποιος/α είναι ο/η τυχερός/ή που θα πάει δωρεάν στην Κεφαλονιά στις 4 Αυγούστου με ένα φίλο ή μία φίλη!

Το δώρο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και δύο VIP προσκλήσεις για την συναυλία, προσφορά της ΗΒΗ! Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση σας ζητήσαμε να μας πείτε τις σας έρχεται πρώτα στο μυαλό όταν ακούτε τη φράση “Φυσικά Μαζί”!

Συνολικά είχαμε 282 έγκυρες συμμετοχές. Κατόπιν κλήρωσης που έγινε με τη βοήθεια του random.org, το ταξίδι κέρδισε το σχόλιο #258 που άφησε ο/η “raf”, γράφοντας ότι το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό ακούγοντας την φράση “Φυσικά Μαζί” είναι η Έλενα Παπαρίζου και οι Onirama!

Δείτε το βίντεο της κλήρωσης!

Tip: Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς μας! Εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάντε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας! Επίσης κάντε «Like» στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.