XBLOG logo @2x

Κερδίστε ταξίδι στην Κεφαλονιά και απολαύστε την συναυλία της Έλενας Παπαρίζου!

Το XBLOG.gr και το νέο ΗΒΗ Fruitea σε στέλνουν ταξιδάκι στην Κεφαλονιά την Τετάρτη 4 Αυγούστου για να απολαύσεις από κοντά την συναυλία της Έλενας Παπαρίζου μαζί με τους Onirama, παρέα με κάποιο φίλο ή φίλη σου! Μπείτε στην μεγάλη κλήρωση και φύγατε για Κεφαλονιά και Έλενα Παπαρίζου!!!

Update [20/7/2010 23:59]: Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών. Σε λίγο η κλήρωση on camera και η ανακοίνωση του νικητή σε νέο post!

Το HBH Fruitea, με τις δύο υπέροχες γεύσεις του κόκκινο τσάι και ρόδι και κόκκινο τσάι και φράουλα, σας… στέλνει!

Είναι απλό!

Αφήστε το σχόλιό σας σε αυτό το post σχετικά με το τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη φράση «Φυσικά μαζί!».

Όλες οι συμμετοχές μέχρι την Τρίτη 20 Ιουλίου στις 23:59 μπαίνουν σε κλήρωση και ο μοναδικός νικητής θα κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι στην Κεφαλονιά για δύο άτομα, για να απολαύσει την Τετάρτη, 4 Αυγούστου τη μεγάλη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο νησί, με μια διπλή VIP πρόσκληση!

Περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια μετ΄επιστροφής και μία διανυκτέρευση!

Φερθείτε λοιπόν… φυσικά και απολαύστε την καλοκαιρινή Έλενα Παπαρίζου, παρέα πάντα με ένα HBH Fruitea!

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει στο σχόλιό σας να γράψετε τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη φράση «Φυσικά μαζί!». Καλό είναι επίσης να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και να αποφεύγετε τα greeklish, ενώ απαραίτητο είναι να γράψετε σωστά το email σας, γιατί ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email! Εννοείται ότι διπλές/τριπλές συμμετοχές διαγράφονται, ένα σχόλιο/συμμετοχή ο καθένας!

Update: Μην αφήνετε σχόλια “pleaseee να κερδίσω” και τέτοια, για να γίνει δεκτή η συμμετοχή πρέπει να γράψετε στο σχόλιό σας τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη φράση “φυσικά μαζί!”.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.