XBLOG logo @2x

Εθνικό Σύστημα Υγείας: Όποιον θέλει διορίζει ο Αβραμόπουλος

Ακόμα ένα παράδειγμα που μας δείχνει περίτρανα ότι κάποιοι υπουργοί, υφυπουργοί και λοιποί παρατρεχάμενοι, βλέπουν ως μαγαζάκι τους τα υπουργεία και τους οργανισμούς που διοικούν, ξεχνώντας ότι δεν τοποθετούνται σε αυτές τις θέσεις για να φέρουν τα πάνω – κάτω, αλλά για να δουλέψουν και να φέρουν αποτελέσματα από τη δουλειά τους!

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος φαίνεται ότι δε νοιάζεται για την σωστή λειτουργεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά για το πώς θα βολέψει αυτούς που θέλει. Ο Άρης Σπίνος, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, διορίστηκε από τον υπουργό Υγείας τακτικό μέλος και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”.

Άκουσα ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είχε κάνει κριτική στον υπουργό αρκετές φορές στο παρελθόν, δε το γνωρίζω, αλλά ωραίο τρόπο βρήκε ο υπουργάρας μας για να “κλείσει” το στόμα του δημοσιογράφου.

Η κατάσταση νομίζω είναι για γέλια και για κλάματα!

Υπάρχουν εκεί έξω τόσοι ικανοί γιατροί και επιστήμονες που θα διοικούσαν και θα νοιάζονταν πολύ περισσότερο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Πότε επιτέλους θα βάλουν μυαλό στην κυβέρνηση;

Ο Αβραμόπουλος με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο έδειξε ότι δεν τον νοιάζει να τοποθετήσει ικανούς ανθρώπους που γνωρίζουν το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Γιατί δεν παραιτείται;

Πόσες δικαιολογίες θα ακούσουμε για την πατάτα που έκανε;

Το υπουργιλίκι κύριοι δεν είναι αγγαρεία, ούτε σας έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό να γίνετε βουλευτές και υπουργοί. Αν δεν σας αρέσει αυτό που κάνετε, είστε ανίκανοι και δεν έχετε όρεξη για δουλειά, πάρτε τα κουβαδάκια σας και σ΄άλλη παραλία…

Άντε γιατί παράγινε το κακό!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.