XBLOG logo @2x

Ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε μοτοσυκλετιστή μετά από σύγκρουση. Μήπως γνωρίζετε κάτι;

Question

Την Τρίτη 29 Απριλίου 2008 στις 9:30 το βράδυ, στη διασταύρωση της λεωφόρου Χαλανδρίου με την οδό Σουλίου (έξω από τα Jumbo), ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα στοιχεία των οποίων έχει η τροχαία Αγίας Παρασκευής, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σεβάστηκε την προτεραιότητα των ανερχομένων με πράσινο επί της λεωφόρου Χαλανδρίου οχημάτων με κατεύθυνση από Χαλάνδρι προς Αγία Παρασκευή και, παραβιάζοντας ευρυθρό ή πορτοκαλί παλλόμενο πορτοκαλί σηματοδότη, συγκρούστηκε με τη μηχανή στο μέσον της λεωφόρου.

Οι αυτόπτες μάρτυρες, καθώς και πολύς κόσμος, πάνω στην ταραχή τους έδωσαν προτεραιότητα στο να προστρέξουν αμέσως στον τραυματία, που ήταν πεσμένος στη μέση της λεωφόρου, με αποτέλεσμα κανείς να μην συγκρατήσει τον σωστό αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Το μόνο σίγουρο που συγκράτησαν οι αυτόπτες μάρτυρες είναι ότι πρόκειται για μεσαίο αυτοκίνητο, σκούρου χρώματος, πιθανόν μάρκας Citroen και οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου ήταν δύο, οδηγός και συνοδηγός, αμφότεροι ηλικίας περίπου 22-25 ετών.

Εντύπωση έκανε στους παρευρεθέντες πώς εξαφανίστηκε ο υπαίτιος οδηγός με το αυτοκίνητο, αφού δεν μπορούσε να μετακινηθεί λόγω σοβαρών ζημιών στους πίσω τροχούς από τη σύγκρουση, οι οποίοι έκαναν μεγάλο θόρυβο κατά την αναχώρησή του.

Ο πατέρας του τραυματισμένου μοτοσυκλετιστή, κος Βασίλης, έστειλε με email τα παραπάνω στοιχεία στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος ανέφερε το θέμα στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 97,2 προχθές το μεσημέρι. Μίλησε και στον αέρα με τον κο Βασίλη, έτυχε να είμαι εκείνη την ώρα στο στούντιο και μετά επικοινώνησα κι εγώ μαζί του.

Του είπα ότι θα κάνω post για το θέμα και μου είπε αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί του στο τηλέφωνο 6946 335 222.

Αν έχεις blog ή site αναδημοσίευσε τις παραπάνω πληροφορίες.

Που ξέρεις, από post σε post, από blog σε blog, από site σε site, μπορεί να φτάσουν τα παραπάνω σε κάποιον που είδε ή γνωρίζει για το συμβάν και να βρεθεί ο υπαίτιος, ο οποίος όχι μόνο χτύπησε τον μοτοσυκλετιστή, αλλά τον εγκατέλειψε κιόλας.

[photo by oberazzi]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.