XBLOG logo @2x

Απατεώνες προφασίζονται ότι είναι συνεργάτες της COSMOTE

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η COSMOTE, η οποία με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι άγνωστα άτομα προφασίζονται ότι είναι συνεργάτες της και διανέμουν ενημερωτικά φυλάδια της εταιρίας έχοντας ως στόχο να προσεγγίσουν ανυποψίαστους πολίτες και να προχωρήσουν σε κλοπές και άλλου είδους παράνομες ενέργειες…

Η ανακοίνωση της COSMOTE

«H COSMOTE εφιστά την προσοχή των πολιτών καθώς άγνωστα άτομα, προφασιζόμενα τους συνεργάτες της, φέρονται να διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια της COSMOTE με σκοπό να προσεγγίσουν ανυποψίαστους πολίτες και να προχωρήσουν σε κλοπές.

Η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα περιστατικά, καθώς η απλή διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων δεν περιλαμβάνεται στις πρακτικές της. Επισημαίνεται ότι, όταν η COSMOTE προβαίνει σε προωθητικές ενέργειες, οι ομάδες που χρησιμοποιεί φέρουν πάντα σήμανση με το λογότυπο της εταιρείας ή του προϊόντος που προωθούν.

Η COSMOTE επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της με σκοπό την προάσπιση του ονόματος, της φήμης της, αλλά και του κοινού έναντι όλων όσοι χρησιμοποιούν το όνομά της για κακόβουλες και παράνομες πράξεις».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.