XBLOG logo @2x

Εκπνέει η προθεσμία για την Ταυτοποίηση Καρτοκινητών

Αυτή την Παρασκευή 30 Ιουλίου εκπνέει η προθεσμία για την ταυτοποίηση των καρτοκινητών! Όσοι δεν σπεύσουν στα καταστήματα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας για την διαδικασία της ταυτοποίησης θα απανεργοποιηθούν τα καρτοκινητά τους και δεν θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν πλέον!

Η διαδικασία της ταυτοποίησης καρτοκινητών ξεκίνησε στις αρχές του Νοεμβρίου του 2009, βάσει του Νόμου 3783/2009. Όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να προσέλθουν στα καταστήματα των εταιριών Cosmote, Vodafone, Wind, προκειμένου να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 προς την ΕΕΤΤ, προσκομίζοντας τα απαιτούμενα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο).

Η προθεσμία για την ταυτοποίηση των καρτοκινητών εκπνέει αυτή την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010. Οπότε όσοι δεν πήγατε ακόμα να ταυτοποιήσετε το καρτοκινητό σας θα πρέπει να το κάνετε μέχρι αυτή την Παρασκευή το βράδυ, δηλαδή μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων.

Όσα καρτοκινητά δεν ταυτοποιηθούν μέχρι αυτή την Παρασκευή 30/7 από την επόμενη μέρα θα σταματήσουν να λειτουργούν, δηλαδή οι κάτοχοι των καρτοκινητών που δεν θα τα ταυτοποιήσουν δεν θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν πλέον, δεν θα μπορούν να κάνουν και να λάβουν τηλεφωνικές κλήσεις, ούτε να λάβουν ή να στείλουν γραπτά μηνύματα, αφού ο αριθμός τους θα απενεργοποιηθεί.

Και οι τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας είχαν ζητήσει πρόσφατα από τα αρμόδια υπουργεία να δοθεί παράταση 2-3 μηνών για την ταυτοποίηση των καρτοκινητών, η οποία απ΄ότι φαίνεται δεν θα δοθεί, εκτός και αν αποφασιστεί από τα υπουργεία να δοθεί παράταση την τελευταία στιγμή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.