XBLOG logo @2x

Ακόμα ένα opening: Boudoir στην Κηφισιά

Tο αρχοντικό του Βαγιανού στο Κεφαλάρι Κηφισιάς, ανακαινίζεται ριζικά και μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσιακό… Boudoir, με το νέο team του Παντελή Γρηγορίου (η χαρακτηριστική φιγούρα στην υποδοχή των Merecedes/Privilege) και του Νάσου Στρουμπούλη.

Total black deco, midnight dream αποχρώσεις σε καναπέδες, μπρεζιέρες και sexy ανάκλιντρα δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό, αλλά και ερωτικό διάκοσμο, ενώ εντυπωσιακά φυτά μπαίνουν στο χώρο από κρύσταλλα swarovski που αναδεικνύονται από κρυφό φωτισμό…

Sexy dark και οι αποχρώσεις στο restaurant που περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό fingerfood menu. Highlight, το κρυστάλλινο παιχνίδι από τους καθρέπτες σε όλες τις επιφάνειες και τις κολώνες που εμπλουτίζονται με μοναδικές μαύρες απλίκες, αλλά και η black beauty ταπετσαρία.

Το Boudoir θα λειτουργεί από Παρασκευή έως Κυριακή (Κυριακές από τις 7:00 το απόγευμα), ενώ η μουσική θα κινείται σε mainstream επίπεδα και θα την επιμελείται ο Dj Angel. Τέλος δε θα λείψουν και κάποια special events που θα γίνονται είτε Τετάρτη είτε Παρασκευή.

Το opening θα γίνει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007 στις 7:00 το απόγευμα.

Διεύθυνση: Δεληγιάννη 50 & Γεωργαντά, Κεφαλάρι, Κηφισιά
Τηλέφωνο για πληροφορίες & κρατήσεις: 210 8018304

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.