XBLOG logo @2x

Το Fetisch επιστρέφει

Μετά την ανάπαυλα για το καλοκαίρι, όπου το team του Fetisch βρισκόταν στο Dekko στην παραλία του Αγίου Κοσμά, το Fetisch επιστρέφει για τη δεύτερη συνεχόμενη χειμερινή σεζόν του. Παρόλο που υπήρξαν κάποιες φήμες ότι φέτος το club θα μετακόμιζε στο χώρο του Candy Bar στην Αριστοφάνους στου Ψυρρή, τελικά το Fetisch παραμένει στο χώρο που βρισκόταν και πέρυσι, δηλαδή στο τρίτο level του Envy, στο Monastiraki Center (εκεί που ήταν το Bed επί εποχής Venue).

Μαθαίνω ότι ο χώρος του Fetisch υπέστη ριζική ανανέωση, που ανέλαβε η interior designer Χριστίνα Μάγγου, δημιουργώντας ένα σκηνικό που παραπέμπει σε καρέ του “Sin City”. Όπως και πέρυσι οι hot fetisch dancers θα βρίσκονται εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ημέρες δηλαδή που θα λειτουργεί το club, ενώ το soundtrack θα περιλαμβάνει ό,τι πιο φρέσκο και ανατρεπτικό κυκλοφορεί στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή.

Από τα decks του club θα περάσει η αφρόκρεμα της εγχώριας dj κοινότητας, αλλά και σημαντικά ονόματα από το εξωτερικό. Leon Segka, Statik, Gabriel Ananda, Petter, Argy, And id, Pan Pot, Jay Haze, Samim, Martin Landsky, Ripperton και Miss Jools είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν ήδη κλείσει να παίξουν κάποια Παρασκευή στο Fetisch, ενώ τα Σάββατα ανήκουν στον Dj Viton και τα Playground parties, ο οποίος θα πλαισιώνεται και από τους Zorz, Steve, Jeo Reani, Gus και Bonso, ενώ δε θα λείψουν τα special guests από Kumo, Lostra, Mr Statik κλπ…

Σήμερα Παρασκευή Lostra, Gus και Bonso στα decks, ενώ αύριο Σάββατο playground με Viton, Zorz και Jeo Reani.

PS: Ελπίζω φίλε Viton να έχει διορθωθεί σημαντικά το σύστημα εξαερισμού, γιατί πέρυσι υπήρχαν πολλές μέρες που πήγαινα στο Fetisch πχ γύρω στις 3:00 τη νύχτα (ώρα που είναι full of clubbers δηλαδή) και δε μπορούσες να σταθείς ούτε δευτερόλεπτο από τη ζέστη που επικρατούσε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.