XBLOG logo @2x

Ακρωτήρι Boutique: Bootycall Opening Party με Dj Kiss

Η Kiss, κατά κόσμoν Jakissa Taylor, έχει χαρακτηριστεί από το Playboy.com ως «γυναίκα των άκρων». Ως  μοντέλο και Red Carpet Persona έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μύθο γύρω από το όνομά της. Όταν δεν είναι πίσω από τα decks, θα τη συναντήσετε στα red carpets είτε να παίρνει συνεντεύξεις από celebrities είτε να φωτογραφίζεται η ίδια.

Έχοντας συμμετάσχει στα πιο hot party και μουσικά fashion events από τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες μέχρι και τη Βαρκελώνη, έρχεται τώρα και στην Αθήνα για να  μεταδώσει την αγάπη της για τη μουσική στους Έλληνες φαν της, την Τετάρτη 29 Απριλίου στο Ακρωτήρι Boutique. Η Kiss έχει δουλέψει ως μουσικός παραγωγός και dj στο φεστιβάλ ταινιών Sundance στη Γιούτα.

Έχει συμμετάσχει επίσης σε συναυλίες πολλών μουσικών καλλιτεχνών, όπως Lionel Richie, Katy Perry, Sara Bareilles, Gym Class Heroes, αλλά και πολλούς άλλους, όπως Bruce Willis, Spice girl Mel B., Denzel Washington, Lil΄Jon, Cee-lo of Gnarls Barkley, Nas, Kelis και Big Boi of Outkast.

Εκτός από τις συμμετοχές της σε special events, η Kiss είναι dj residence σε αρκετά Νεοϋορκέζικα clubs, όπως τα Gold Bar και Upstairs. Παράλληλα κάνει πολλές guest εμφανίσεις στα Marquee, 1 Oak, Tenjune, Room Service, The Box, και Boucarou στη Νέα Υόρκη, αλλά και σε πολλά άλλα clubs σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, όπως Λος Άντζελες, Σικάγο, Μαϊάμι και Λας Βέγκας.

  • Τηλ. κρατήσεων: 210 9859147 – 9
  • Ακρωτήρι Boutique: Παραλία Αγίου Κοσμά
  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.