XBLOG logo @2x

Ακρωτήρι Boutique: Το πολυαναμενόμενο opening του καλοκαιριού

Το Ακρωτήρι Boutique άνοιξε τις πόρτες του την προηγούμενη Παρασκευή 10 Απριλίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Από νωρίς στην παραλιακή δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, αποδεικνύοντας ότι η συνεργασία -για δεύτερη χρονιά- των Ακρωτήρι και Boutique είναι ασυναγώνιστη!

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο ανανεωμένος χώρος του Ακρωτήρι Boutique που πλέον παίζει σε τόνους του λευκού και του μπεζ, ενώ η posh mood ατμόσφαιρα ενισχύεται από μοναδικές λεπτομέρειες, όπως τα pop art φωτιστικά στο VIP Club area, αλλά και τα φωτεινά αστέρια στο mainstream area κάτω από μια εντυπωσιακή κατασκευή.

Τα Bacardi cocktails, Original Mojitos, Daiquiris και Cuba Libre, δε σταματούσαν να βγαίνουν από τα bars και το party απογειώθηκε!

Σε ό,τι αφορά το εστιατόριο, οι εξαιρετικές γεύσεις του νέου μενού που έχει δημιουργήσει ο σεφ Μεντζέλος Δροσόπουλος οδηγούν σε μοναδικές γαστριμαργικές απολαύσεις, ενώ η προσεγμένη, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που αποπνέει η διαρρύθμιση του χώρου καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών φιλοξενούμενων.

Το μενού ξεκινά με Duo από carpaccio και tartar τόνου με σάλτσα σόγιας, μελιού και πιπερόριζας, τραγανές γαρίδες σε φύλλο κανταίφι με σάλτσα μάνγκο και εσκαλόπ από foie gras με κρασί κομανταρία, μαρμελάδα από ακτινίδια και φράουλες σε κορμό μπαχαρικών.

Συνεχίζει με αστακοκαραβίδα με λιγκουίνι, παπαρδέλες με χειροποίητο κιμά από φιλέτο μοσχαρίσιο, chateaubriand με διάφορες σάλτσες, T-bone steak γάλακτος και χοιρινό καρέ γεμιστό με μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί με σάλτσα πιπεράτη ή γλυκού κρασιού ή και φιλέτα λαυράκι, σφυρίδας και σολομού…

Το γαστριμαργικό ταξίδι τελειώνει γλυκά με κρύο soufflé, dome tiramisu, mousse μαστίχας ή πάστα μανταρινιού…

Ακρωτήρι Boutique
Βασιλέως Γεωργίου Β5, Άγιος Κοσμάς
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9859147-9

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.