XBLOG logo @2x

Έσπασε το πόδι της πέφτοντας σε τρύπα της ΕΥΔΑΠ (οδός Πεντέλης, Χαλάνδρι)

Τα παρακάτω αποτελούν πραγματική ιστορία που μου διηγήθηκε φίλη μου…

Το μεσημέρι του Σαββάτου 20/12/2008 το πεζοδρόμιο επί της οδού Πεντέλης 22 στο Χαλάνδρι έπαθε καθίζηση, εξαιτίας των έρων που διενεργούσε η ΕΥΔΑΠ, μετά τη λήξη των οποίων αρκέστηκαν στο να τοποθετήσουν σανίδες πάνω από την τρύπα που είχε βάθος τουλάχιστον 1 μέτρο και μεγάλο πλάτος, και να «πασπαλίσουν» χώμα από πάνω, ίσα ίσα για να μη φαίνεται.

Αποτέλεσμα; Η μητέρα φίλης της φίλης μου έπεσε στην τρύπα και έσπασε πολύ άσχημα το πόδι της. Πρόκειται για γυναίκα 67 ετών, η οποία χρειάστηκε εγχείρηση (καρφιά, λάμες, 3 μήνες ακινησία). Πέντε μόλις λεπτά μετά το ατύχημα ήρθαν τεχνικοί της ΕΥΔΑΠ και έκλεισαν την τρύπα με τσιμέντο.

Ευτυχώς όμως εκεί βρίσκονταν αυτόπτες μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται πάνω απ΄το σημείο εκείνο, ενώ και ένας κύριος τράβηξε φωτογραφίες του συμβάντος με το κινητό του τηλέφωνο. Δυστυχώς, όμως, πάνω στον πανικό της στιγμής η κόρη της γυναίκας που έπεσε στην τρύπα δεν πήρε το τηλέφωνο του κυρίου που τράβηξε τις φωτογραφίες.

Κάνω αυτό το post μήπως τύχει και το διαβάσει κάποιος που ήταν παρών στο συμβάν ή ακόμα καλύτερα ο κύριος που τράβηξε φωτογραφίες. Η ιστορία κυκλοφορεί και με email, οπότε αν γνωρίζετε κάτι αφήστε ένα σχόλιο.

Και οι τεχνικοί της ΕΥΔΑΠ καλά θα κάνουν άλλη φορά να είναι πιο προσεκτικοί όταν ολοκληρώνουν ένα έργο…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.