XBLOG logo @2x

Έκθεση Πεπραγμένων ΕΕΤΤ 2008: Καλή χρονιά για την εξέλιξη της ευρυζωνικότητας

Στον πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα, παρέδωσε την Έκθεση Πεπραγμένων της ΕΕΤΤ για το 2008, ο πρόεδρός της, Νικήτας Αλεξανδρίδης, σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή 10 Απριλίου στη Βουλή. Η έκθεση παρέχει σφαιρική ενημέρωση για το εποπτικό και το ρυθμιστικό έργο της ΕΕΤΤ κατά τη διάρκεια του έτους στους τομείς των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.

«Το 2008 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για την εξέλιξη της ευρυζωνικότητας και, γενικότερα, του κλάδου των ηλεκτρονικών επικοινωνιών προς όφελος των πολιτών και της εθνικής οικονομίας. Με την εκ μέρους της ΕΕΤΤ αποτελεσματική ρύθμιση της αγοράς και την περαιτέρω εμπέδωση των κοινοτικών αρχών του ανταγωνισμού, η  χώρα μας κατάφερε να ξεφύγει από τη θέση του ουραγού στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, καθιστώντας ορατή τη γεφύρωση του «ψηφιακού χάσματος» που μας χωρίζει από τις άλλες προηγμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο κ. Αλεξανδρίδης.

Ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ συνέχισε, λέγοντας: «Με την στενή συνεργασία μας με τους φορείς της Πολιτείας και τους παράγοντες της αγοράς, καθώς και με την προσοχή μας εστιασμένη στην καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση του καταναλωτή, ελπίζουμε να αναδείξουμε τις διαδικτυακές εφαρμογές σε Ελληνικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον σύγχρονο κόσμο».

Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρη την Έκθεση Πεπραγμένων για το 2008 από το site της ΕΕΤΤ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.