Χρυσή Ευκαιρία: Μεγαλύτερο «άνοιγμα» στο Internet

Χρυσή Ευκαιρία

Την «Χρυσή Ευκαιρία» την γνωρίζετε, αφού όλο και θα έτυχε να ψάξετε κάποια στιγμή για σπίτι, αυτοκίνητο, δουλειά, κάτι άλλο… Στην εφημερίδα μπορούσατε να δείτε ολόκληρες τις αγγελίες, στο site όμως όχι, αφού έπρεπε να στείλετε SMS υψηλής χρέωσης…

Συγκεκριμένα, στο site www.xe.gr, μπορούσατε να δείτε τις αγγελίες, αλλά όχι και το τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σε περίπτωση που σας ενδιέφερε κάποια από τις αγγελίες.

Αυτό δεν ισχύει πλέον, αφού τώρα μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα τηλέφωνα των αγγελιών μέσα από το www.xe.gr.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε δωρεάν registration στο www.xe.gr και μετά ως μέλος θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις αγγελίες και τα τηλέφωνά τους δωρεάν, ενώ σύντομα το site της Χρυσής Ευκαιρίας θα εμπλουτιστεί και με νέες υπηρεσίες.

Απ΄ότι φαίνεται γενικά η «Χρυσή Ευκαιρία» επιχειρεί ένα σημαντικό «άνοιγμα» στο internet, αν κρίνω από τα τελευταία της βήματα, πρόσφατα εγκαινίασε το site με αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων automoto.gr, μετά ήρθε η απόφαση για δωρεάν πρόσβαση στα τηλέφωνα των αγγελιών του site της εφημερίδας, ενώ σύντομα αναμένεται η έναρξη λειτουργίας και του GoldenDeals.gr, που θα περιέχει προσφορές και εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα.

Καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των παραπάνω projects έπαιξε ο Θοδωρής Ποτούρογλου, που πρόσφατα ανέλαβε την θέση του Internet Marketing Manager στην εταιρία, προερχόμενος από αντίστοιχη θέση στο MAD.

2 Σχόλια
 • Avatar
  Dimitris

  Ότι είναι τσάμπα καλό είναι:)

 • Avatar
  Geoponer

  Πάλι καλά που το κατάλαβαν, έστω και αργά… η χρέωση για να επικοινωνήσεις με κάποιον μέσω της αγγελίας ήταν κατά τη γνώμη μου απαράδεκτη, τη στιγμή μάλιστα που η ανανέωση των αγγελιών δεν γινόταν άμεσα. Είχα γνωστό που έψαχνε για δουλειά και είχε δώσει έτσι ένα σωρό λεφτά για θέσεις που είχαν ήδη κλείσει. 🙁

  χαίρομαι που βλέπω αυτήν την αλλαγή και εύχομαι καλή επιτυχία στο εγχείρημα της Χ.Ε.!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα