Φορητός φορτιστής Cosmote και… ξενοιάστε το καλοκαίρι!

Φορητός φορτιστής

Μετά την φορητή καφετιέρα που σας παρουσιάσαμε πριν λίγες μέρες, σήμερα σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε τον φορητό φορτιστή της Cosmote. Αφού η Cosmote έλυσε το πρόβλημα της πληθυσμιακής κάλυψης, σκέφτηκε να δώσει λύση και σε ένα άλλο πρόβλημα που βασανίζει πολλούς χρήστες κινητών τηλεφώνων. Ο φορητός φορτιστής της Cosmote λοιπόν είναι το τέλειο αξεσουάρ για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν κάποια ερημική παραλία ή κάποιο μέρος χωρίς ρεύμα.

Για να δουλέψει χρειάζεστε μόνο μια μπαταρία AA, η οποία μπορεί μέσα σε 100-180 λεπτά να μεταφέρει όλη την ενέργειά της στο κινητό σας τηλέφωνο. Εκτός από τις απλές AA μπορεί να δεχτεί και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Δεν γνωρίζω αν ο συγκεκριμένος φορτιστής πωλείται στα καταστήματα ή είναι μόνο διαφημιστικό προϊόν, πάντως είναι αρκετά εξυπηρετικός κι εγώ τουλάχιστον τον έχω βάλει μέσα στο αυτοκίνητο γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ξεμείνεις από μπαταρία.

Ο φορτιστής έρχεται μαζί με ειδικά αξεσουάρ, έτσι ώστε να μπορεί να φορτίσει κινητά Nokia, Motorola, Sony Ericsson, Samsung, LG και iPhone 3G.
Φορητός φορτιστήςΦορητός φορτιστής

2 Σχόλια
 • Avatar
  Τάσος Βελιάδης

  Η Cosmote δεν νομίζω οτι τον διαθέτει, αλλά βρήκα τον ίδιο σε άλλα μαγαζιά

  Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ

  και εδώ

 • Avatar
  panos

  Ενδιαφερον gadget-ακι….Μπορεις να μαθεις λεπτομερειες για εμπορικη διαθεση? Η εστω πως μπορουμε να το προμηθευτουμε και εμεις…? Θα ειναι τελειο για το camping τι καλοκαιρι !

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα