XBLOG logo @2x

Handpresso Wild: Φτιάξτε espresso όπου κι αν βρίσκεστε

Νομίζω ότι οι φίλοι μου έχουν καταλάβει το κόλλημα που έχω με τον espresso και έχουν αρχίσει να μου στέλνουν μηνύματα και email, δείχνοντας μου περίεργες καφετιέρες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Το τελευταίο μήνυμα που έλαβα είχε το link της Handpresso Wild όπου πατώντας το έπεσα πάνω σε μια αρκετά διαφορετική μηχανή espresso από αυτές που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Η Handpresso Wild είναι απλή, ελαφριά, κομψή και συμπαγής μηχανή espresso που πάνω απ΄όλα λειτουργεί χωρίς ηλεκτρισμό. Διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά για να παρασκευάσει μιας άριστης ποιότητας καφέ, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μιας και είμαστε σχεδόν στα μέσα του καλοκαιριού, πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τους λάτρεις του καφέ να μπορούν να φτιάξουν το αγαπημένο τους espresso, όπου κι αν βρίσκονται. Με την Handpresso Wild, μπορείτε να απολαύσετε τον espresso σας σε εσωτερικούς καθώς και σε εξωτερικούς χώρους, δημιουργώντας έτσι μια διασκεδαστική και φιλική ατμόσφαιρα, όπου επιθυμείτε.

Ας δούμε όμως πως ακριβώς λειτουργεί η Handpresso Wild. Είναι πολύ απλό να δημιουργήσετε το δικό σας espresso. Απλά δημιουργήστε πίεση στη μηχανή έως 16 bar, προσθέστε ζεστό νερό από μία κανάτα ή ένα θερμός και τοποθετήστε μια μερίδα E.S.E (Easy Serving Espresso). Στη συνέχεια, σερβίρετε έναν άριστης ποιότητας καφέ στο φλιτζάνι σας, πιέζοντας το πλήκτρο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.