Το Samsung Xcover 271 αντέχει τρελά στην κακομεταχείριση [δείτε video!]

Samsung Xcover 271

Πριν από μερικές μέρες είχα ποστάρει για το Samsung Xcover 271, το νέο κινητό της Samsung για αυτούς που είτε το επάγγελμά τους είτε η… περιπετειώδης ζωή τους απαιτεί να έχουν ένα κινητό που να αντέχει πολύ στην κακομεταχείριση. Σήμερα είδα ένα βίντεο που δείχνει ότι το Xcover 271 δεν αντέχει απλά, αντέχει τρελά! Δείτε το!

Όπως βλέπετε το Xcover 271 πέφτει στο βούρκο, το πατάει ερπιστριοφόρο όχημα και βαρύ φορτηγό, τρώει πτώσεις από μεγάλο ύψος, και όμως συνεχίζει και λειτουργεί!

Και πως να μην συνεχίζει, αφού διαθέτει ειδικό περίβλημα από ουρεθάνη για να μη γλιστρά και ενισχυμένη οθόνη για αντοχή σε χτυπήματα και γρατσουνιές, ενώ είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη.

Έτσι, αν η δουλειά σας για παράδειγμα απαιτεί να βρίσκεστε πολλές ώρες στην οικοδομή ή σας αρέσει να παίρνετε τα βουνά και τα λαγγάδια για αναψυχή και χρειάζεστε ένα ανθεκτικό κινητό, το Xcover 271 φτιάχτηκε για εσάς και κάνει μόλις 140 ευρώ!

5 Σχόλια
 • Avatar
  xristos

  Ωραίο κινητό για οικοδόμους 😛

 • Avatar
  Αλέξανδρος

  Ναι, όντως. Παντώς καλό θα ήταν να έδειχναν αν λειτουργεί σωστά μετά την όλη κακομεταχείριση για να μην άφηναν κανέναν με υποψίες… 😉
  Αλλά σίγουρα για να αντέχει τόσο το υλικό λογικά πάντοτε θα αντέχει και το εσωτερικό του υλικού με τα κυκλώματα, μπαταρίες κτλ.

 • Avatar
  JohnKarak

  Αλέξανδρε, όντως έχεις δίκιο, από την άλλη όμως νομίζω ότι κανένας χρήστης δε θα το κακομεταχειριστεί σε τέτοιο βαθμό!

 • Avatar
  Αλέξανδρος

  Το υλικό του κινητού άντεξε αλλά δε μας δείξανε αν λειτουργεί σωστά το τηλέφωνο, μήπως δηλαδή μπήκαν νερά μέσα και έγινε κάνα βραχυκύκλωμα…

 • Avatar
  Giorgos

  Χμμμ, νομίζω ότι χρειάζομαι κ εγώ ένα τέτοιο!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα