Τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων δεν αντέχονται με τίποτα

Άνοιξα την TV ξυπνώντας από απογευμαντινό υπνάκο. Πρέπει να ήταν γύρω στις 7:20. Την ώρα εκείνη μόνο το Alter είχε ειδήσεις ή μάλλον την εκπομπή “Σήμερα” πριν το κύριο δελτίο ειδήσεων. Παρουσιαστής ο Άκης Παυλόπουλος και “παραθυράτοι” ο Βαρεμένος, ο Πλεύρης, ένας δικηγόρος και ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών.

Μιλούν για το αν ξυλοκόπησαν οι όχι οι δυνάμεις των ΜΑΤ Πακιστανούς έξω από την υπηρεσία της αστυνομίας που δίνει άσυλο. Γίνεται λόγος για το ότι οι Πακιστανοί επιχείρησαν να καταλάβουν το κτίριο. Ένας χαμός. Ο ένας να μιλάει πάνω στη φωνή του άλλου, όλοι να διαφωνούν μεταξύ τους.

Τελειώνει το θέμα, πάμε σε επόμενο σχετικά με τον θρησκευτικό όρκο σε δικαστήρια κλπ. Αλλάζουν τα παράθυρα, προστίθενται ένας θεολόγος και ένας άλλος δικηγόρος. Πάλι τα ίδια. Μόνο συζήτηση δε γίνεται.

Φτάνει, κλικ στο τηλεκοντρόλ και κλείσιμο της TV.

Τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων δεν αντέχονται!

[photo by maxintosh]

2 Σχόλια
 • Avatar
  Τάσος Βελιάδης

  Πραγματικά δεν αντέχονται, προτιμώ να διαβάζω τις ειδήσεις στα διάφορα site στο διαδίκτυο παρά να βλέπω αυτό το χάος που γίνεται με τα παράθυρα στα δελτία και τον κάθε δημοσιογράφο να έχει γνώμη για όλα και για οικονομία και για πολιτική και για τα πάντα.

 • Avatar
  Gpapoul

  Γιάννη έχεις απόλυτο δίκιο. Και έκανες και την κατάλληλη κίνηση. Έχει ξεφύγει η κατάσταση τους και στο επίπεδο της ενημέρωσης (τείνουν στην παραπληροφόρηση) αλλά και στην αισθητική… τηλεκοντρόλ η λύση.
  Και να πω την αμαρτία μου ότι το μόνο καταφύγιο είναι τα κρατικά. Εκεί τουλάχιστον υπάρχει ένας…πολιτισμός στη μετάδοση της είδησης. Βλέπεις ειδήσεις ρε παιδί μου, όχι “κατιναριό”…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα