XBLOG logo @2x

Ninja TV: Ο Guy Krief επιστρέφει στο MAD

Πριν από ένα χρόνο ο Guy Krief είχε προβάλει στην εκπομπή του Ninja TV στο MAD βίντεο σχετικά με την ομοιότητα ενός τραγουδιού της Δέσποινας Βανδή με το τραγούδι Clocks των Coldplay. Το MAD μετά την προβολή του βίντεο απέλυσε τον παρουσιαστή της εκπομπής, επειδή τόλμησε να αναφερθεί στην ομοιότητα των τραγουδιών.

Τότε είχε γίνει σούσουρο στα blogs, πολλοί βάλαμε το βίντεο της εκπομπής στα blog μας, κράξαμε το MAD για τη λογοκρισία, ενώ πετύχαμε ένα ακόμα Google Bombing, με τη λέξη “ξεφτίλες” στη Google να εμφανίζει πρώτο αποτέλεσμα το επίσημο site του MAD.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, έλαβα δελτίο τύπου από το MAD, με το οποίο ανακοινώνεται η επιστροφή του Guy Krief και της εκπομπής Ninja TV στο κανάλι:

Η ομάδα του Ninja TV με τους Guy Krief, Δημήτρη Αναγνώστου και Stefano Gateley έρχεται στο Mad TV, με την ίδια σύνθεση, την ίδια όρεξη για κριτική, αλλά και με νέο υλικό για πολύ καμμένα μυαλά! Οι υποκριτικές τους ικανότητες έχουν χειροτερέψει, η θεματολογία τους είναι «αλλού», και είναι και οι 3 λαλούν και οι 2 χορεύουν, ενώ ο 1 χτυπάει παλαμάκια!

3-2-1… Συντονιστείτε μαζί κάθε Σάββατο στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 24.00 στο Mad TV στο πιο ανατρεπτικό και καυστικό Three Man Show που δεν υπάγεται σε καμία κατηγορία τέχνης, αλλά μπορεί να κατηγορηθεί για πολύ γέλιο!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.