ΤΑ ΝΕΑ: Με συνδρομή η πρόσβαση στο PDF της εφημερίδας

Όσοι συνηθίζατε να διαβάζετε την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» καθημερινά σε PDF μέσα από το tanea.gr, από αύριο θα πρέπει να αλλάξετε συνήθεια, αφού ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη αποφάσισε να επιτρέπει την πρόσβαση στο PDF της εφημερίδας με συνδρομή.

Μέχρι σήμερα όποιος ήθελε μπορούσε μέσα από το digital.tanea.gr να διαβάσει όλη την εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF). Από την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2010 όμως η πρόσβαση στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας θα επιτρέπεται με συνδρομή.

Μπαίνοντας στο digital.tanea.gr πλέον βλέπει κανείς το μήνυμα:

Από την 9η Ιουλίου η πρόσβαση στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ (PDF) θα επιτρέπεται μόνο με συνδρομή. Η συνδρομή αυτή -για μια δοκιμαστική περίοδο έως το τέλος του 2010- θα στοιχίζει 10 ευρώ. Η συνδρομή δεν αφορά την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας (www.tanea.gr), η οποία παραμένει δωρεάν.

Δε γνωρίζω σε τι αποσκοπεί με αυτή την απόφαση ο εκδοτικός οργανισμός, γιατί κατά τη γνώμη μου δε πιστεύω ότι θα δουν μεγάλη αύξηση στα έσοδά τους με 10 ευρώ συνδρομή μέχρι το τέλος του 2010, συν ότι πιστεύω ότι δε θα είναι πολλοί αυτοί που θα πληρώσουν για πρόσβαση στο PDF της εφημερίδας.

Θα με ενδιέφερε τέλος να μάθω πόσους συνδρομητές έχει η έκδοση «ΤΟ ΒΗΜΑ Premium», η premium διαδικτυακή έκδοση δηλαδή της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», όπου μπορεί να έχει πρόσβαση κανείς στο ιστορικό αρχείο του ΔΟΛ, στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας (PDF), να σχολιάζει σε άρθρα, να δει περιεχόμενο αποκλειστικά για συνδρομητές, αλλά και να λαμβάνει newsletter.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

1 Απάντηση

  1. σωστη κινηση.οσοι λιγοτεροι διαβαζουν την νεοταξιτικη προπαγανδα των νεων τοσο καλυτερα για την ψυχοπνευματικη υγεια των ελληνων!και την δικη τους ασφαλεια…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.