Τα διεθνή ΜΜΕ για τον θάνατο του 15χρονου

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από τις οδομαχίες χθες σε όλη την Ελλάδα, που ακολούθησαν τον θανάσιμο τραυματισμό του 15χρονου από σφαίρα αστυνομικού. Τα διεθνή ΜΜΕ δημοσιεύουν εκτενή ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο από τα όσα συνέβησαν όλη τη νύχτα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Το BBC στην κεντρική σελίδα του news.bbc.co.uk έχει πρώτο το θέμα με τίτλο “Greek police shooting sparks riots”, ενώ δημοσιεύει φωτογραφίες από τις καταστροφές που προξένησαν αντιεξουσιαστές σε καταστήματα της Αθήνας.

Αντίστοιχα θέματα και στα άλλα διεθνή ΜΜΕ…

Reuters: Riots sweep Greece after police shoot boy dead
Reuters: Riots sweep Greece after police shoot boy dead
SkyNews: Riots Erupt After Greek Teen Shot
SkyNews: Riots Erupt After Greek Teen Shot
News.com.au: Riots in Athens after police shoot boy
News.com.au: Riots in Athens after police shoot boy

Ας ελπίσουμε ότι σήμερα, στις πορείες διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 15χρονου, που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, η κατάσταση θα είναι πιο ήρεμη. Δεν οδηγεί πουθενά να έχουμε ξανά τις ίδιες καταστροφές με χθες τη νύχτα.

1 Σχόλιο
  • Avatar
    ΜΑΡΙΑ-ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ

    Το συμβαν που διαπραχθηκε το βραδι της 6ης Δεκεμβριου 2008 εκανε εμας και ολουσ τους εφηβους να νιωσουμε οργη,θληψη και πολυ αγανακτηση…!!Δεν ανεχομαστε συγκαλυψεις και εχουμε την υποχρεωση να αντιδρασουμε… ΑΝΤΙΟ ΑΛΕΞΗ.Σ’ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα