Τατιάνα Στεφανίδου: Ετοιμάζει το δικό της Portal

Τατιάνα Στεφανίδου

Μετά τον Νίκο Ευαγγελάτο που πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του NewsIt.gr, και η Τατιάνα Στεφανίδου γνωστοποίησε με post στη σελίδα της στο Facebook την πρόθεσή της να δημιουργήσει το δικό της portal, το οποίο θα περιλαμβάνει ειδήσεις, lifestyle και θέματα για το σπίτι, τη γυναίκα και τα παιδιά. Αν είστε δημοσιογράφος, προγραμματιστής ή γραφίστας και ψάχνετε για δουλειά ή για μια νέα συνεργασία, ρίξτε μια ματιά στο μήνυμα που ακολουθεί και στείλτε το CV σας.

Ακολουθεί το μήνυμα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Αναζητώ συνεργάτες για το site μου.

Γεια σας φίλοι μου,

Θέλω να σας αποκαλύψω και είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε από εμένα, ότι σε λίγο καιρό θα κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Θα δημιουργήσω το δικό μου site στο internet το οποίο θα περιλαμβάνει ειδήσεις, lifestyle και πολλά θέματα που αφορούν στο σπίτι, στη γυναίκα και στα παιδιά.

Γι΄αυτό το λόγο ζητώ τη βοήθεια σας, γιατί είναι κάτι που θέλω να δημιουργήσουμε από την αρχή μαζί, με κέφι, πάθος και φρέσκιες ιδέες.

Ψάχνω λοιπόν συνεργάτες που είναι νέοι -όχι απαραίτητα στην ηλικία- αλλά στο πνεύμα.

Δημοσιογράφοι, προγραμματιστές, γραφίστες αλλά και όλοι εσείς που πιστεύετε ότι έχετε χιούμορ και μπορείτε να γράψετε ένα ενδιαφέρον κείμενο, στείλτε μου με ένα email ( tstefanidou[at]gmail.com ) το κείμενό σας και κάποιες πληροφορίες για εσάς και ίσως σύντομα να δουλεύουμε σε διπλανά γραφεία. Θέλω να σας παρακαλέσω να μεταφέρετε σε όλους τους ιντερνετικούς και μη φίλους σας το μήνυμα αυτό.

Πιστεύω ότι τα μελλοντικά αστέρια του internet βρίσκονται κάπου ανάμεσα σας.

Με αγάπη
Τατιάνα

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

4 Απαντήσεις

  1. Πολύ καλή ιδέα. Θαυμάζω την κα. Τατιάνα. Είναι δυναμική, έξυπνη και πολύ όμορφη γυναίκα. Έχοντας το δικό της “μαγαζί” θα μπορεί να λέει τα πάντα, πράγματα που τώρα στην εκπομπή της ίσως “κάποια” δεν περνάνε. Καλή δύναμη, θάρρος και τύχη.

  2. Χρόνια πίσω, τόσα όσα οι γυναίκες δεν θέλουν ν’ αναφέρουν… θα κάνω χρήση “ενικού” όχι γιατί είμαι μεγαλύτερη, μα γιατί πρόσωπα σαν το δικό σου γίνεται δικό μας, όχι της πόρτας της διπλανής, μα δικό μας, τότε λοιπόν κοιτάζοντάς σε, την ώρα που έλεγες ειδήσεις, είπα στον άντρα μου , “τι υπέροχα μάτια”, “τι όμορφη κοπέλα” . Τώρα, σ’ εκείνο το χρόνο το λιγοστό, που στο σπίτι μένω, σαν γυναίκα εργαζόμενη, σε βλέπω ανάλογα με το θέμα που έχεις επιλέξει …. Ο Θεός να σου χαρίζει υγεία , να είσαι καλά, να σου πάνε όλα καλά . Μ’ αρέσει που το βλέμμα σου το ευθύβολο κοιτάζει μπροστά……

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.