Σταρ Ελλάς 2010 η Άννα Πρέλεβιτς, σε ένα καραστημένο show!

Σταρ Ελλάς 2010 η Άννα Πρέλεβιτς

Σταρ Ελλάς 2010 αναδείχθηκε η Άννα Πρέλεβιτς (κόρη του γνωστού μπασκετμπολίστα), σε έναν διαγωνισμό ο οποίος φθίνει και θα συνεχίσει να φθίνει όπως και όλες οι εκδηλώσεις/διαγωνισμοί αυτού του είδους, αφού κάθε χρόνο είναι όλο και πιο στημένες αντί να χαρακτηρίζονται από την ζωντάνια τους.

ΟΚ, είναι γνωστό ότι η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει πλέον να ξοδευτούν χρήματα που ξοδεύονταν άλλες χρονιές (εδώ ο ΑΝΤ1 δεν έχει χρήματα να πληρώσει τα παιδιά που κάνουν πρακτική 2-3 χρόνια τώρα στο τμήμα των Ειδήσεων), αλλά η ζωντάνια δεν κοστίζει τίποτα.

Ο διαγωνισμός φέτος δεν έγινε σε κάποιο μεγάλο νυχτερινό κέντρο με πολύ κόσμο, όπως άλλες χρονιές, αλλά στα Studio Κάπα, παρουσία μόνο μερικών γνωστών προσώπων του ΑΝΤ1, προσώπων από τον κύκλο των κοριτσιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, ενώ φυσικά κάποιες θέσεις ανήκαν και στους χορηγούς.

Παρακολούθησα τον διαγωνισμό δουλεύοντας παράλληλα στο laptop, ωστόσο μερικά πράγματα ήταν τόσο στημένα που έκαναν μπαμ, με πρώτο και χειρότερο το έτοιμο από πριν τον διαγωνισμό βίντεο με την Αθηνά του Next Top Model να εμφανίζεται και καλά ζωντανά από τα παρασκήνια για να μας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί. Ο ρόλος αυτών των «ζωντανών συνδέσεων» φυσικά μόνο αυτός δεν ήταν, αλλά η προβολή των χορηγών του διαγωνισμού.

Κατά τα άλλα ατελείωτη ανάγνωση από τα auto que όπως πάντα, χωρίς κανέναν αυτοσχεδιασμό, ενώ ακόμα και τα χειροκροτήματα που άκουσα σε κάποιες φορές αμφιβάλω αν ήταν πραγματικά, με δεδομένο τον λίγο κόσμο που βρισκόταν μέσα στο studio.

Για την ιστορία, αυτές είναι οι κοπέλες που πήραν τίτλο:

 • Σταρ Ελλάς 2010: Άννα Πρέλεβιτς
 • Miss Ελλάς 2010: Μαντώ Γαστεράτου
 • Miss Young 2010: Μελίνα Συρίη
 • Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2010: Μαρία Τσαγκαράκη
 • Αναπληρωματική Miss Young 2010: Αναστασία Σιδηροπούλου
 • Miss Τουρισμός 2010: Βαλεντίνα Μαγιαλού
4 Σχόλια
 • Avatar
  giannis

  Η κοπέλα πέρα απο το όνομα ή οτιδήποτε άλλο το άξιζε αφού απλά ήταν η πιό όμορφη εκεί μέσα(γενικά πολύ μέτριες όλες)
  Όσο για το θέμα σε ένα τεχνολογικό site δεν νομίζω πως πρεπει να το σχολιάσω.Και ανάλογα θέματα Τζούλιας-Ντούβλη κτλ

 • Avatar
  xesblog

  για τα views τα κάνεις όλααααα
  για τα viieeeeeeeews δεν μ αγαπαααααάς!

 • Avatar
  Τόνια

  Τι τεχνολογικό blog είστε; Σταρ Hellas; Ξεπεσμός..

 • Avatar
  Μπράβο, Άννα!

  Λείπαμε για τα πικρόχολα σχόλια που διαβάζω στις σελίδες. Η κοπέλα το άξιζε, είναι μοντέλο, η πιο ωραία από όλες. Δυστυχώς φαίνεται ότι αυτό που ενοχλεί μερικούς είναι η ξένη της καταγωγή. Και ο πατέρας της Δούκισσας Νομικού είναι γνωστός τραγουδιστής και δεν έγινε τίποτα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!