Ράδιο Αρβύλα: Νέες διαφημίσεις WIND «Γρυλορούτερ» και «Γιούρια»

Έτοιμες οι δύο νέες διαφημίσεις της WIND με την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα! Στα δύο νέα σποτ πρωταγωνιστούν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς. Το πρώτο σποτ αφορά στο mobile internet της WIND, ενώ το δεύτερο είναι το “Γιούρια”, γνωστό από τις εκπομπές των Ράδιο Αρβύλα. Δείτε τα βίντεο!

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε η συνεργασία της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα με την WIND, με τους πρώτους να πρωταγωνιστούν στην νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμοιβή των Ράδιο Αρβύλα, ύψους 550.000 ευρώ, δόθηκε ολόκληρη στο ίδρυμα για παιδιά “Κιβωτός του Κόσμου”, ενώ και η WIND για τους επόμενους έξι μήνες θα διαθέσει στο ίδιο ίδρυμα το 2% των εσόδων της νέας WIND Καρτοκινητής, ενώ ανεξάρτητα από το σύνολο των εσόδων, η εταιρία θα διαθέσει κατ΄ελάχιστον το ποσό των 150.000 ευρώ.

Ακολουθούν βίντεο με τα δύο νέα διαφημιστικά σποτ, «Γρυλορούτερ» και «Γιούρια», ενώ μπορείτε να δείτε επίσης τα διαφημιστικά σποτ που έπαιξαν τις προηγούμενες μέρες, καθώς επίσης και τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου όπου ανακοινώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

8 Απαντήσεις

  1. Το έχουμε πει 300 φορές, όλο το ποσό της αμοιβής τους για τις διαφημίσεις δόθηκε από τους ίδιους σε ίδρυμα για παιδιά. Οπότε το “πουλημένοι” ειδικά για αυτή την περίπτωση δεν ισχύει.

  2. Είναι εντελώς γελοίοι…Πάλι καλά που τα χρήματα θα διατεθούν για καλό σκοπό.

  3. Emena proswpika pantws dn mou aresoun kai polu oi kainouries daifimiseis autes. Megalo to onoma tou Arvyla… alla dn exei polu dhmiourghlotita!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.