XBLOG logo @2x

Ράδιο Αρβύλα: Δείτε τις διαφημίσεις για την WIND

Αποκλειστικό: Πρώτη μετάδοση στο XBLOG.gr! Απόψε -σε λίγες ώρες- θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς τα νέα διαφημιστικά σποτ της WIND με πρωταγωνιστές την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι διέθεσαν το σύνολο της αμοιβής τους στο ίδρυμα για παιδιά «Κιβωτός του Κόσμου».

Με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, η WIND επικοινωνεί στους καταναλωτές τις λύσεις που προτείνει στην καρτοκινητή τηλεφωνία, αλλά και στη σταθερή τηλεφωνία και το Internet.

Η πιο ουσιαστική παράμετρος της συνεργασίας της WIND με τους Ράδιο Αρβύλα είναι η απόφαση των συντελεστών της εκπομπής να δωρίσουν το σύνολο της αμοιβής τους, ύψους 550.000 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου», δίνοντας έτσι έμπρακτα το παράδειγμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεισφοράς.

Η WIND από την πλευρά της θα αποδώσει ποσοστό 2% επί των εσόδων της νέας WIND Καρτοκινητής για τους επόμενους έξι μήνες στην «Κιβωτό του Κόσμου», ενώ δεσμεύεται ότι ανεξάρτητα από το σύνολο των εσόδων, θα διαθέσει στο ίδρυμα κατ΄ελάχιστον το ποσό των 150.000 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.