Προσφορά: What΄s Up Internet, 500MB με 5 ευρώ!

Προσφορά What΄s Up Internet

Το κανονικό μου κινητό είναι με πρόγραμμα συμβολαίου στην WIND, χρησιμοποιώ όμως και ένα ακόμη ως δεύτερο στο οποίο έχω Cosmote What΄s Up πακέτο. Σήμερα το απόγευμα έλαβα SMS σχετικά με μία νέα προσφορά για ίντερνετ στο κινητό…

Το γραπτό μήνυμα που έλαβα έγραφε τα εξής (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του post):

«Μοναδική προσφορά για πρόσβαση στο internet από το κινητό σου: 500 MB για 1 μήνα μόνο με 5€! Για αγορά του Cosmote Internet On The Phone 500 στείλε 500 στο 1333 έως 31/12/2010».

Προσωπικά, στο δεύτερο κινητό δε χρειάζομαι ίντερνετ, αφού το πακέτο που έχω στη WIND και το οποίο χρησιμοποιώ στο iPhone με υπερκαλύπτει.

Ωστόσο πολλοί από εσάς εκεί έξω που χρησιμοποιείτε What΄s Up ως το βασικό σας πακέτο/κινητό για την επικοινωνία σας, είμαι σίγουρος ότι είναι μία πολύ καλή προσφορά για να ξεκινήσετε να σερφάρετε στο ίντερνετ απ΄το κινητό ακόμη και αν πρόκειται να κάνετε απλά update το status σας στο Facebook.

Για εσάς που μπαίνετε ήδη από το κινητό στο ίντερνετ, με αυτή την προσφορά θα μπορέσετε να το κάνετε ακόμα πιο άνετα, χωρίς να σκέφτεστε αν θα ξεπεράσετε τον όγκο των 50-60 MB, που είναι ο προσφερόμενος όγκος δεδομένων στα περισσότερα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας.

6 Σχόλια
 • Avatar
  JohnKarak

  Ίσως ο υπάλληλος που σε εξυπηρέτησε να μην το γνώριζε. Η προσφορά πάντως ισχύει, και αν έχεις Whats Up μπορείς να επωφεληθείς κι εσύ από αυτήν.

 • Avatar
  tkvkp

  πηγα σε καταστημα γερμανος σημερα και μου παν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο…!!!δεν το συνεχισα.

 • Avatar
  giorgio

  Είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πίσω σε πακέτα/ τιμές δεδομένων. Είναι τραγικό.

 • Avatar
  giannis

  εγώ μέχρι το τέλος του χρόνου είμαι βολεμένος με το πακέτο που είχε βγάλει η wind.Έχω δωρεάν 1,5 γίγα το μήνα τσάμπα.Τώρα αυτό που με ατχώνει είναι τί κάνουμε με την αλλαγή του χρόνου που πλησιάζει.
  Οπότε αν αυτό το πακέτο ίσχυε και μετά θα με βόλευε γιατί θα έβαζα 5 ευρώ το μήνα και θα είχα δωρεάν κλήσεις και μνμτα και ίντερνετ αρκετό.Για αυτό ρωτάω

 • Avatar
  Dimitris

  δεν αξίζει αυτό το πακέτο. μου ήρθε και εμένα το μήνυμα σήμερα αλλά δεν πρόκειται να δώσω 5 ευρώ για 500MB και στο τέλος να χρησιμοποιήσω μόνο τα 100, γιατί μετά από ένα μήνα τελειώνει η προσφορά. αν ήταν για δύο μήνες η προσφορά το βλέπαμε.

 • Avatar
  giannis

  μακάρι τί να πώ.Απλά να κάνω μία ερώτηση.Πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να το ενεργοποιήσουμε;με την αλαγή του χρόνου δεν θα υπάρχει αυτή η προσφοράγιατί μετά το τέλος του με νοιάζει που δεν θα έχω τη wind).Και μπορούμε να το ενεργοππιήσουμε μία φορά το μήνα μόνο;μπορείς να το ψάξεις λίγο να μας ενημερώσεις ή να μου πείς που να πάρω τηλ να το ψάξω λίγο;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα