Παντελή Οικονόμου, φρένο στην ακρίβεια να βάλουμε, φρένο στο spam πώς θα βάλουμε;

Εκνευρίζομαι απίστευτα όταν λαμβάνω “ενημερωτικά” emails από άτομα ή επιχειρήσεις που ποτέ δε ζήτησα να μου στέλνουν τέτοια emails! Χθες έλαβα ένα τέτοιο email από τον Παντελή Οικονόμου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ και γραμματέα του Τομέα Θεσμών, Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνικών Κινημάτων της Κεντρικής Επιτροπής.

Το email έγραφε ό,τι βλέπετε στο screenshot που κράτησα παραπάνω και περιείχε συνημμένο ένα αρχείο .doc με τίτλο “Να βάλουμε φρένο στην ακρίβεια”. Επειδή δεν πρόκειται να παραθέσω ολόκληρο το κείμενο, μπορείτε να το δείτε αν θέλετε στο site του κάνοντας κλικ εδώ.

Ζήτησα εγώ ποτέ από τον Παντελή Οικονόμου ή κάποιον συνεργάτη του να μου στέλνουν τέτοια “ενημερωτικά” emails; ΟΧΙ.

Όταν έλαβα το email θυμήθηκα ότι και σε κάποιο άλλο blog είχε στείλει ο κος Οικονόμου ενημερωτικό – spam email και ψάχνοντας λίγο το εντόπισα, στο politikoblog.gr είχε στείλει, το οποίο του τα έχωσε για το θέμα σε ένα post, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα στα όσα γράφει.

Παντελή Οικονόμου, στην ακρίβεια να βάλουμε φρένο, στο spam πώς θα βάλουμε;

1 Σχόλιο
  • Avatar
    News24.gr

    Συμβαίνει και στην ελληνική καθημερινότητα: Αγόρασα ακριβά παπούτσια άρα είναι ποιοτικά οπότε μπορώ να νιώθω ψυχολόγικά άνετα μέσα σε αυτά. Σε μια έρευνα που έγινε και δημοσιεύθηκε από την American Medical Association εδειξε ότι το χάπι placebo, δηλαδή το χάπι που δεν έχει κάποιο ενεργό συστατικό και απλά είναι από ζάχαρη, είχε μεγαλύτερη επιτυχία, όταν στο δείγμα ανθρώπων που το δοκίμασαν αναφέρθηκε οτι κοστίζει ακριβότερα από ένα άλλο ακριβώς ίδιο χάπι. Συμπέρασμα; Η ακρίβεια κάνει καλό μόνο στην υγεία.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα