Πάρκο Πατησίων και Κύπρου: Οι κάτοικοι είμαστε ακόμα εκεί!

Έχει περάσει περίπου ενάμισης μήνας από τότε που ο Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε νύχτα συνεργεία του δήμου Αθηναίων να πετσοκόψουν τα δέντρα του πάρκου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Κύπρου, στην πλατεία Αμερικής, προκειμένου να κατασκευαστεί εκεί ιδιωτικό υπόγειο parking!

Οι κάτοικοι αντέδρασαν αστραπιαία, υπήρξαν τότε συμπλοκές με δυνάμεις των ΜΑΤ που έσπευσαν να ρίξουν χημικά στους κατοίκους. Στο χώρο έχουν διοργανωθεί συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, ενώ από τότε οι κάτοικοι είμαστε κάθε μέρα εκεί, σε αντίθεση με τον Νικήτα Κακλαμάνη που δεν πάτησε ούτε για μισό λεπτό το πόδι του στην περιοχή για να συζητήσει με τους κατοίκους.

Με την πράξη του αυτή ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης κέρδισε επάξια τρία ακόμα ονόματα: Ομέρ Πριόνης, Νικηταράς ο Δενδροφάγος, Ο Δράκουλας της Πατησίων!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

3 Απαντήσεις

  1. Καλά αυτά που λέτε Μαχαών και dratsu, και μπορεί να έχετε δίκιο…το γεγονός όμως της κοπής των δέντρων δεν σας απασχολεί καθόλου?

  2. πες τα φίλε Μαχάονα.
    Έχουμε βαρεθεί με όλους τους ανόητους και αργόσχολους που παριστάνουν δήθεν τους προστάτες και υπερασπιστές του δίκαιου και αυτοπροσδιορίζονται αυθάιρετα αντιπρόσωποι των πολιτών της Κυψέλης.
    Ρε ουστ κοπρόσκυλα, πηγαίντε να δουλέψετε και λίγο παράσιτα!

  3. Δεν βλέπω κανένα κάτοικο της Κυψέλης. Μόνο κάτι χαραμοφάηδες που έχουν στήσει τη καλύβα του καραγκιόζη και παριστάνουν τους οικολόγους για να περνάει η ώρα τους.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.