XBLOG logo @2x

Troktiko: Προσφέρει 7.000 γεύματα στο Ίδρυμα Αστέγων το Πάσχα

Μία μεγάλη προσφορά αγάπης ανακοίνωσε χθες το Troktiko, που την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και την Εβδομάδα του Πάσχα θα προσφέρει 7.000 γεύματα στο Ίδρυμα Αστέγων Αθήνας.

Συγκεκριμένα, το troktiko θα καλύψει τα έξοδα σίτισης των αστέγων (500 μερίδες την ημέρα), ενώ ο Δήμος Αθηναίων παραχώρησε δωρεάν την αίθουσα.

Δεν έχει σημασία αν αυτή η πρωτοβουλία του blog στηρίζεται από τον x ή y επιχειρηματία, έχει μεγάλη σημασία όμως η σκέψη να γίνει κάτι τέτοιο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων:

Προσφορά Αγάπης από το TROKTIKO!

7.000 Πασχαλιάτικα γεύματα

Η πιο γενναία φετινή Πασχαλιάτικη προσφορά στο Ίδρυμα Αστέγων ήρθε από ένα blog, το troktiko.blogspot.com! Για δεκατέσσερις ημέρες, την Μεγάλη Εβδομάδα και την Εβδομάδα του Πάσχα, το TROKTIKO προσφέρει 500 γεύματα ημερησίως, καλύπτοντας έτσι μεγάλο μέρος των αναγκών και ενισχύοντας καθοριστικά τη λειτουργία του Κέντρου Σίτισης.

Τα 500 γεύματα θα διατίθενται κανονικά κάθε απόγευμα σε Έλληνες και Αλλοδαπούς συνανθρώπους μας που εξυπηρετούνται από το Κέντρο Σίτισης. Συνολικά θα διατεθούν 7.000 μερίδες, ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Πασχαλιάτικο εορταστικό γεύμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.