Ο Χρήστος Παπουτσής στο xblog.gr: «Δέσμευσή μας οι φοροελαφρύνσεις των χαμηλών εισοδημάτων»

Συνέντευξη Χρήστου Παπουτσή στο xblog.gr

Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων που κάνουμε ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, συνάντησα τον Χρήστο Παπουτσή στο γραφείο του στο Κολωνάκι. Ο κ. Παπουτσής είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Αθηνών. Απάντησε σε 10 ερωτήσεις μου, μεταξύ των οποίων και ερωτήσεις σχετικά με την αλλαγή της φορολογικής κλίμακας, την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων όπως η διαφθορά και η γραφειοκρατία, αλλά και τι σκοπεύει να κάνει το ΠΑΣΟΚ με το ασφαλιστικό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, ενώ περισσότερα για τον Χρήστο Παπουτσή μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα links:

8 Σχόλια
 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  nik.g, Λόγω του ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων, επιλέξαμε να κάνουμε συνεντεύξεις με υποψηφίους των κομμάτων που ήταν στην εξουσία τα τελευταία χρόνια. Σκοπεύουμε όμως και μετά τις εκλογές να συνεχίσουμε τις συνεντεύξεις, όχι μόνο με βουλευτές των πρώτων δύο κομμάτων.

 • Avatar
  nik.g

  Θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγείσετε γιατί οι συνεντεύξεις έχουν μόνο δύο αποχρώσεις. Πολιτικές και χρωματικές. Πριν το κλείσιμο της βουλής για τις εκλογές, ο λαός αντιπροσωπευόταν από 5 κόμματα, στην ευρωβουλή από 6. Ωστόσο οι συνεντεύξεις είναι από δύο, αυτά που αποτελούν το μεγάλο μερίδιο του λαού μεν, αυτά που κυβέρνησαν και έχουν φέρει τη χώρα στο σημείο που είναι (θετικό ή αρνητικό, σην κρίση του καθενός) μέχρι σήμερα δε. Η επιλογή αυτή αντιπροσωπεύει πολιτικές θέσεις των υπεύθυνων του blog; Ψάξατε και δεν μπορέσατε να βρείτε αντιπροσώπους άλλων κομμάτων να μιλήσουν μαζί σας; Αρνήθηκαν να σας μιλήσουν; Ή απλά πάμε με την πλειοψηφία και ό,τι αυτό συνεπάγεται, χωρίς να το πολυσκεφτούμε;

  Ενδιαφέρον έχει επίσης πως όλα τα σχόλια όλων των συνεντεύξεων θυμίζουν γνωστές τηλεμαχίες, που όλοι φωνάζουμε για το ποιος είναι χειρότερος. Μήπως πρέπει να ξεφύγουμε από το να ρίχνουμε ευθύνες εκατέρωθεν (κάτι που μας δυσαρεστεί στους πολιτικούς μας) και να αρχίσουμε να μιλάμε για πράγματα ουσιώδη;

  Συγνώμη για τον χώρο που τρώω, καλή συνέχεια!

 • Avatar
  Μαριλού

  Κανένα να μην ψηφίσουμε γιατί τότε θα συνειδητοποιήσουν τη δύναμη και τη δυσαρέσκεια του λαού. Τόσα χρόνια μας τάζουν και εμείς σαν τα πρόβατα συνεχίζουμε να τους διευκολύνουμε!

 • Avatar
  Ειρήνη Παπαναστασίου

  Ό,τι ακούσαμε ακούσαμε!!
  Άντε να δούμε τώρα και ποιον από όλους τουσ θα ψηφίσουμε!!!

 • Avatar
  Κώστας Μπούρας

  Παιδιά τον πιέσατε αρκετά με κάποιες ερωτήσεις αλλά αυτό θα πει εκπαιδευμένος πολιτικός: απάντησε και πάλι σαφή εικόνα δεν έχω ούτε ποιοι θα φορολογηθούν ούτε πότε θα πάρουμε επιτέλουσ σύνταξη!!!
  Τελικά έχει δίκιο η Παπαρήγα που λέει ότι όλοι είναι μια από τα ίδια..

 • Avatar
  Γρηγόρης

  Νομίζω είναι ΠΑΝΑΘΑ ο Παπουτσής, σωστά;

 • Avatar
  Μαριλού

  όλα πάνε καλά και δεν έχω ανάγκη κανένα!!
  κάπως έτσι μας τα παρουσίασε ο κ. Παπουτσης…

  Υ.Γ. τις κουρτίνες τις είχατε κλείσει για ατμόσφαιρα;;;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!