Ο Χρήστος Παπουτσής στο xblog.gr: “Δέσμευσή μας οι φοροελαφρύνσεις των χαμηλών εισοδημάτων”

Συνέντευξη Χρήστου Παπουτσή στο xblog.gr

Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων που κάνουμε ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, συνάντησα τον Χρήστο Παπουτσή στο γραφείο του στο Κολωνάκι. Ο κ. Παπουτσής είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Αθηνών. Απάντησε σε 10 ερωτήσεις μου, μεταξύ των οποίων και ερωτήσεις σχετικά με την αλλαγή της φορολογικής κλίμακας, την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων όπως η διαφθορά και η γραφειοκρατία, αλλά και τι σκοπεύει να κάνει το ΠΑΣΟΚ με το ασφαλιστικό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, ενώ περισσότερα για τον Χρήστο Παπουτσή μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα links:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

7 Απαντήσεις

 1. nik.g, Λόγω του ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων, επιλέξαμε να κάνουμε συνεντεύξεις με υποψηφίους των κομμάτων που ήταν στην εξουσία τα τελευταία χρόνια. Σκοπεύουμε όμως και μετά τις εκλογές να συνεχίσουμε τις συνεντεύξεις, όχι μόνο με βουλευτές των πρώτων δύο κομμάτων.

 2. Θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγείσετε γιατί οι συνεντεύξεις έχουν μόνο δύο αποχρώσεις. Πολιτικές και χρωματικές. Πριν το κλείσιμο της βουλής για τις εκλογές, ο λαός αντιπροσωπευόταν από 5 κόμματα, στην ευρωβουλή από 6. Ωστόσο οι συνεντεύξεις είναι από δύο, αυτά που αποτελούν το μεγάλο μερίδιο του λαού μεν, αυτά που κυβέρνησαν και έχουν φέρει τη χώρα στο σημείο που είναι (θετικό ή αρνητικό, σην κρίση του καθενός) μέχρι σήμερα δε. Η επιλογή αυτή αντιπροσωπεύει πολιτικές θέσεις των υπεύθυνων του blog; Ψάξατε και δεν μπορέσατε να βρείτε αντιπροσώπους άλλων κομμάτων να μιλήσουν μαζί σας; Αρνήθηκαν να σας μιλήσουν; Ή απλά πάμε με την πλειοψηφία και ό,τι αυτό συνεπάγεται, χωρίς να το πολυσκεφτούμε;

  Ενδιαφέρον έχει επίσης πως όλα τα σχόλια όλων των συνεντεύξεων θυμίζουν γνωστές τηλεμαχίες, που όλοι φωνάζουμε για το ποιος είναι χειρότερος. Μήπως πρέπει να ξεφύγουμε από το να ρίχνουμε ευθύνες εκατέρωθεν (κάτι που μας δυσαρεστεί στους πολιτικούς μας) και να αρχίσουμε να μιλάμε για πράγματα ουσιώδη;

  Συγνώμη για τον χώρο που τρώω, καλή συνέχεια!

 3. Κανένα να μην ψηφίσουμε γιατί τότε θα συνειδητοποιήσουν τη δύναμη και τη δυσαρέσκεια του λαού. Τόσα χρόνια μας τάζουν και εμείς σαν τα πρόβατα συνεχίζουμε να τους διευκολύνουμε!

 4. Ό,τι ακούσαμε ακούσαμε!!
  Άντε να δούμε τώρα και ποιον από όλους τουσ θα ψηφίσουμε!!!

 5. Παιδιά τον πιέσατε αρκετά με κάποιες ερωτήσεις αλλά αυτό θα πει εκπαιδευμένος πολιτικός: απάντησε και πάλι σαφή εικόνα δεν έχω ούτε ποιοι θα φορολογηθούν ούτε πότε θα πάρουμε επιτέλουσ σύνταξη!!!
  Τελικά έχει δίκιο η Παπαρήγα που λέει ότι όλοι είναι μια από τα ίδια..

 6. όλα πάνε καλά και δεν έχω ανάγκη κανένα!!
  κάπως έτσι μας τα παρουσίασε ο κ. Παπουτσης…

  Υ.Γ. τις κουρτίνες τις είχατε κλείσει για ατμόσφαιρα;;;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.