Ο ΓΑΠ καλεί τους bloggers να κάνουν προτάσεις για νόμους

Πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από την Βουλή φαίνεται ότι απηύθυνε στους bloggers να συμμετάσχουν ενεργά στην ανάδειξη των αρνητικών που θα αποκαλυφθούν, λέγοντας χαρακτηριστικά «Καλώ τους bloggers να κάνουν προτάσεις, που γιατί όχι θα γίνουν νόμοι».

Το έγραψε στο Twitter πρώτος ο doleros, ενώ περιμένω να ανέβει ολόκληρη η ομιλία στο site της Βουλής, του ΠΑΣΟΚ ή και στο προσωπικό site του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε να δω περισσότερα.

Αυτό που έχω να πω για την ώρα είναι ότι οι bloggers ήδη έχουν κάνει δεκάδες προτάσεις, ξεκινώντας από μικρά θέματα που έχουν να κάνουν με την ποιότητα ζωής στις πόλεις, μέχρι και για πιο μεγάλα θέματα, που έχουν να κάνουν με σκάνδαλα που κουκουλώνοντα έντεχνα κλπ…

Κάλεσμα Γιώργου Παπανδρέου σε bloggers

Κάλεσμα Γιώργου Παπανδρέου σε bloggers

[photo]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

12 Απαντήσεις

 1. Ένας και μόνο νόμος χρειάζεται:

  η εφαρμογή των νόμων που ήδη υπάρχουν χωρίς εξαιρέσεις, παράθυρα, πορτάκια, κερκόπορτες, φωταγωγούς, αεραγωγούς, κλπ και έχουμε καλυφθεί

 2. Η κυβέρνηση ήδη έχει το opengov.gr.

  Οι bloggers δυστυχώς είναι κάτι απροσδιόριστο.

  Blogger είναι και η Τατιάνα ….

 3. και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν πάει μπροστά η Ελλάδα. όταν έχει πολίτες που τρέχουν να κατακρίνουν την παραμικρή κίνηση λογικό είναι να μείνουμε στον βούρκο που είμαστε.

  μπορεί να είναι μία κίνηση εντυπωσιασμού, δεν λέω, αλλά ακόμα δεν βγήκε επίσημη ανακοίνωση και τρέξατε εσείς να την κατακρίνετε!

  αφού θέλετε άρση της βουλευτικής ασυλίας δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να το προτείνετε.

 4. Είσαι μικρος Γιωργάκη…μαριονέττα θα έλεγα… έχεις τα @@ να κάνεις κάτι απο μονος σου;; ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ

  Να γινετε και οι 300 καγκελάριοι στο κορυδαλλο ΛΑΜΟΓΙΑ

 5. Να σταματήσει το ΕΤΑΚ…έφτιαξα ενα σπίτι με τα χίλια ζόρια και μου ζητάς κάθε χρόνο να σου πληρώνω τι????? το νταβατζιλίκι ??? με βοήθησες να το φτιάξω ?? μου χάρισες τίποτα ??

  ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!

 6. Προτείνω εγώ ένα νόμο προς ψήφιση: Οποιος παίρνει μέρος στις συναντήσεις τυπου Bilderberg (Παπαντρέου, Διαμαντοπούλου και άλλοι που ειναι τακτικά τους μέλη) να λένε τα πρακτικά στον ελληνικό λαό.
  Επίσης όποιος πολιτικός (πχ Παπαντρέου) εξαπατά τον Ελληνικο λαό για την ψήφο του (λεφτα υπάρχουν) να φυλακίζεται)
  Επίσης, όποιος πολιτικός (Παπαντρέου) έπειτα απο τις εκλογές κάνει συναντήσεις μυστικές σε ξενοδοχεία με Goldman sachs να λογοδοτεί απέναντι στον Ελληνικό Λαό.

 7. Τέλεια! Άλλο ένα θαυμάσιο πυροτέχνημα που φυσικά δεν θα έχει κανένα αντίκρυσμα στην πραγματικότητα. Λόγια χάριν εντυπωσιασμού και κάμψης των αντιρρησιών, ενός δήθεν δημοκρατικού “ηγέτη”. Ρώτησε τη γνώμη των πολιτών ο ΓΑΠ για να περάσει τη θηλειά του ΔΝΤ γύρω από το λαιμό της χώρας; Με τέτοιες αστείες πρωτοβουλίες και τεχνάσματα δεν πρόκειται να πείσει κανέναν, εκτός από όσους είναι ήδη “από την άλλη μεριά”…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.